Поръчай: 0888204961, 0895475341

Възглавница Дормео дриймспейс анатомична

Анатомичната възглавница Дриймспейс е специално проектирана за деца на различна възраст. С 3 степени на регулиране на височината, това със сигурност е възглавницата, която пасва на нуждите на всяко дете. Идеална е за деца, които спят настрани и по гръб. Калъфката се пере в пералня при 40 ° С. Размерът на възглавницата е 25х40 см.
Възглавница за звездни сънища
Анатомичната възглавница Дормео Дриймспейс е направена, така че да приляга плътно по главичката на детето през цялата нощ. Иновативната 3-слойна конструкция ти позволява да регулираш твърдостта и височината според индивидуалните нужди на детето. Калъфката на възглавницата е изработена от 100% памук, за да може материята да диша и да е винаги мека на допир. Страничният борд на калъфката е с AirX система: мрежест плат, който осигурява постоянна циркулация на въздуха за суха и чиста възглавницата. За лесна поддръжка, калъфката може да се пере на 40°C. Размери: 25x40x6,5/8,5 cм.

Иновативна 3-слойна конструкция, съобразена с нуждите на всяко детето
Конструкцията на ядрото, с 3 вътрешни слоя, е направена специално, за да регулираш височината и твърдостта на възглавницата в зависимост от растежа на детето. Горният слой на пяната е с анатомичен дизайн, който следва извивките на главата и врата на детето. Вторият и третият слой са направени от по-мека мемори пяна и по-твърда Ecocell® пяна, което ти позволява да регулираш твърдостта, като ги сменяш. Можеш да регулираш и височината, като махнеш един или два слоя от вътрешността. И трите слоя са перфорирани за по-добра циркулация на въздуха. Специално изработените велкро ленти за пристягане покриват плътно калъфката и я придържат на място.

Нека мечтите на детето ти стигнат звездите
Уникалният космически дизайн на колекцията Дормео Дриймспейс вдъхновява малките пътешественици за истински звездни приключения в страната на сънищата. Дизайнът е дело на младата дизайнерка Клавдия, победител в международния конкурс на Дормео. Той приканва децата да сънуват сладки сънища, обгърнати от приказния свят на звездите.