Поръчай: 0888204961, 0895475341

Възглавница Дормео Мемосан Джуниър 3-слойна

Анатомична 3-слойна възглавница, направена от мемори пяна, идеална за всички пози на сън. Можете да регулирате височината и твърдостта. Осигурява свежа и проветрива повърхност. Калъфката е направена от 100% памук и се пере при 60℃, температура, която убива акарите. Размери: 30×50 см.
Трислойната възглавница Дормео Мемосан е анатомично излята и идеално пасва на извивките на главата и врата

С трите нива тя идеално откликва на индивидуалните нужди и осигурява максимална опора и комфорт. Ядрото се състои от 2 слоя вискоеластична мемори пяна и 1 слой Екосел пяна. Горният слой от вискоеластична мемори пяна е анатомично излят.

Регулирате височината и твърдостта на възглавницата според предпочитанията си!
Можете да отнемате или добавяте по ваше желание слой от възглавницата за да регулирате височината й! А за да регулирате твърдостта – размествате слоевете, в зависимост от това дали обичате да спите на по-твърдо или по-меко!

Всеки от трите слоя е с индивидуално покритие, за да се предпазва при регулиране на височината и при пране на калъфката. Пластовете от мемори пяна се оформят, за да паснат на формата на главата и врата за максимален комфорт и осигуряват допълнителна опора, гарантирайки правилна позиция на тялото по време на сън.

Защо това е идеалната възглавница за вас?

Добрата възглавница:

поддържа гръбнака в естествена позиция,
подходяща е за позата в която спите,
височината и да отговаря на вашата;
Регулирате трислойната възглавница Дормео Мемосан и тя е ВАШАТА възглавница: по-твърда или мека, висока или ниска, перфектно поддържа гръбнака: НАЙ-ДОБРАТА ЗА ВАС!

Калъфката на възглавницата може да се маха и да се пере.
Покритието на възглавницата е от 100 процента памук! Отстрани калъфката е изработена от 3D мрежа, която поддържа циркулацията на въздуха и запазва възглавницата суха и свежа. Трите слоя на ядрото са вертикално перфорирани, което също спомага за т.нар. „дишане” на възглавницата и осигуряване на свежест и суха среда за сън. Калъфката огражда слоевете стабилно и да ги държи неподвижни. Дори и да махнете един от слоевете, покритието със закопчалките пасва идеално и няма да бъде хлабаво и подвижно.

Не проспивайте любовта, но се наспете добре с Дормео!
Трислойната възглавница Дормео осигурява опора на гръбнака в естествената му позиция.
Анатомичната възглавница с мемори пяна реагира на топлината на тялото и се оформя според специфичните му линии. Тя е мека, но достатъчно стабилна, за да осигури опора и да намали напрежението и болките във врата. Ядрото на възглавницата се състои от три слоя, които дават възможността да решавате дали искате по-твърда или по-мека основа за главата и врата при различна височина. Можете да регулирате твърдостта и височината на възглавницата, като разменяте или махате долните два слоя.

Горният слой на възглавницата осигурява оптимална опора за главата и врата във всяка поза с или без долните слоеве на възглавницата. Мрежестата 3D материя на страните осигурява оптимален поток на въздуха.

Предимства
сами регулирате височината – отнемате или добавяте слой по ваше желание;
сами регулирате твърдостта като размествате слоевете, в зависимост от предпочитанията ви да спите на по-твърдо или по-меко;
1 слой от ЕКОСЕЛ пяна за оптимална опора
2 слоя от МЕМОРИ ПЯНА, напълно се адаптира към натиска и реагира на температурата;
анатомична форма поддържа гръбнака в естествената му позиция;
антиалергична – калъфка с 3D борд, поддържа циркулацията на въздуха и запазва възглавницата суха и свежа;
калъфката може да се маха и пере в пералня при 60 °C
2 размера: 25×40 см и 30х50 см
3 слоя: 1 слой от ЕКОСЕЛ пяна за оптимална опора и 2 слоя от МЕМОРИ ПЯНА, която напълно се адаптира към натиска и реагира на температурата;
височина на възглавницата: ниска част – 9 см, висока част – 12 см
Калъфка:
машинно пране при 60 °C (*Перете само калъфката на възглавницата. Извадете вътрешността на възглавницата преди да я изперете.)
покритие горната и долната част: 100% памук
пълнеж на покритието: Уелслийп микрофибри- 100 гр.
материя на страните: мрежеста 3D материя
Свиване (само за покритието): 2-3%