Поръчай: 0888204961, 0895475341

Възглавниците на Magniflex Италия – мемори и гел пяна

Започнете от матрака

Твърдостта на матрака влияе значително на начина, по който усещате възглавницата. Съветвайте клиентите да пробват нови възглавници на матрак, възможно най-близък по твърдост на този, на който спят обикновено.

Позата на сън има ключово значение

За спане по корем, препоръчайте възглавница с класическа форма и височина до 12см, която не повдига главата твърде много. За сън настрани, подходяща е анатомичната възглавница. Ухото приляга към извивката и по този начин главата и вратът ще са в правилна позиция по време на сън. При спане по гръб предложете на класическа, средна по височина и твърдост възглавница.

Обърнете внимание на материалите

Възглавниците от пяна (мемори, гел, високоеластична) са подходящи за всички позиции за сън. Те съчетават различна форма, височина и твърдост.

Всички възглавници на Magniflex имат сваляем калъф с цип и антиалергичен текстил. Това ги прави лесни за поддържане и подходящи за хора с чувствителна кожа.

Промоция „Купи 2, вземи 3“
При покупка на възглавници Magniflex, клиентите могат да се възползват от промоция „Купи 2, вземи 3“. Промоцията* дава право на клиент, закупил две възглавници, да получи трета (тази с най-ниска цена) безплатно.