Безплатна доставка в Европа за покупки над 1000 лв.
+359 888 204 961
matraci_klasik@abv.bg
Матраци в промоция Матраци с доживотна гаранция Луксозни матраци Италиански матраци Magniflex isleep

Двоен Матрак Дормео Еър Селект+ в комплект Приказен сън

В този комплект Приказен сън получаваш двоен матрак Еър+ Селект + 2 класически възглавници Евкалипт + масажираща лежанка Релакс. Максимално удобство с новия 27 см матрак Еър+ Селект. Дизайнът му съчетава патентованата технология Octaspring® и джоб пружини за стабилност с 5 зони на комфорт. Калъфът се сваля и пере. 100 нощи тест период. 15 години гаранция.

Всички комплекти Дормео Приказен Сън – с 0 лв. доставка и на изплащане с 0% лихва!
Двоен Комплект Приказен Сън

Дормео иска да ти подари Приказен сън! Само сега, към всеки двоен матрак Дормео с размери от 140×200 см нагоре получаваш масажираща лежанка Релакс + 2 възглавници Евкалипт! И всичко това с безплатна доставка и с възможност на изплащане с 0% лихва и 340 лв. отстъпка!

Дормео масажираща постелка Релакс има 3 масажиращи мотора за различните зони на тялото: гърба, бедрата, прасците. 3 степени на интензивност, 5 типа масаж, които се управляват с дистанционно. Освен това се сгъва на три места и можеш да я поставиш на кресло, стол или кушетка. Има и удобни ластици, за да не се хлъзга. Дължина: 170 см.

Дормео Възглавница Евкалипт Класик осигурява подходяща опора на главата, врата и раменете. Идеална за всички пози на сън. Височината на възглавницата може да се регулира според личните предпочитания. Направена от 100% естествени фибри от евкалипт и с отлична терморегулация. Пере се при температура от 60°C, която убива акарите. Размери: 50×70 см.

Най-високият клас матрак от Dormeo® – Еър Селект+

・ Превъзходен комфорт с екстра височина на матрака: 27 см
・ Екстра проветривост без претопляне: Octaspring® пружините са до 8 пъти по-дишащи от блок пяната
・ Сам персонализираш матрака си според предпочитанията си: двойно обръщащо се ядро (с двойно ядро са размерите от 160х190 см нагоре)
・ Двойното ядро позволява да избираш на коя страна да спиш: по-мека или по-твърда
・ Комфорт според нуждите на всяка част от тялото: 5 зони и 2 слоя адаптивни Octaspring® пружини
・ Обработка Adaptive® за динамична терморегулация: държи топло през зимата и хладно през лятото.
・ Супер мек и луксозен калъф, обогатен с меки нишки TencelTMModal.
・ Допълнителен комфорт за извивките на тялото ти: 2 см мемори пяна в калъфа
・ За стабилност и устойчивост: 8 см джоб пружини
・ Хипоалергични материали, които правят матрака подходящ за хора с алергии.
・ Калъфът се сваля и пере.
・ 100 нощи тест период и 15 години гаранция.
・ Произведен в Европа.
・ Възможност за изплащане с 0% лихва.

Защо матрак Еър+ Селект е феноменален?

С Еър+ Селект чувстваш, че спиш като кралска особа всяка нощ! Той е с премиум височина 27 см, забележителен дизайн и луксозна визия. Матракът Еър+ Селект съчетава 2 слоя пружини от пяна Octaspring® и последно поколение джоб пружини. Изключително приятен при пръв допир с тялото, благодарение на слоя мемори пяна.

Какво всъщност представляват всички тези материали и технологии?

Ecocell® пяна

Тя има отворена триизмерна клетъчна структура. Обяснено просто, това означава, че Ecocell® е супер еластична – без значение на какъв натиск е подложена, тя възвръща формата си. Това я прави и изключително устойчива, което гарантира дългия живот на матрака. И още нещо важно: Ecocell® е неблагоприятна среда за развитие на бактерии и акари, така че можеш да спиш спокойно в хигиенична среда всяка нощ. Грижиш се не само за себе си, но и за природата, защото Ecocell® е 100% рециклируем материал.

Octaspring® технология

Octaspring® е иновативна патентована технология, смятана за най-голямото откритие в продуктите за сън за последните 20 години. Тя се използва ексклузивно за матраци Dormeo®. Това са пружини от пяна, които имат формата на пчелна пита. Уникалният им дизайн им позволява да се движат свободно във всички посоки. Това ги прави супер адаптивни към всяка извивка на тялото, за да ти осигурят приказен комфорт. Знаем, че когато споделяш леглото с някого, това може да се окаже истински кошмар. Octaspring® пружините решават този проблем. Те не позволяват пренос на движението и са напълно безшумни за разлика от металните пружини. Затова не усещаш, ако партньорът ти става, ляга или се завърта – страхотно решение за двойки! Octaspring® пружините са до 8 пъти по-дишащи от блок пяната. Затова гарантират отлична проветривост на матрака, без задържане на влага и претопляне. Това ти дава и още нещо: перфектна хигиена.

Джоб пружини от последно поколение

Джоб пружините са много издръжливи и дават допълнителна стабилност на матрака. Те са устойчиви на деформация и придават приятно усещане за подскачане. Благодарение на слоя от джоб пружини, матракът получава екстра височина, за да спиш на високо и комфортно легло.

Формасел пяна

Формасел е мека и качествена пяна от ново поколение. Тя е супер еластична, благодарение на триизмерна й клетъчна структура. Това й позволява, подобно на мемори пяната, да следва извивките на тялото. Формасел пяната е рециклируема – допълнителна грижа за природата.

5 зони на комфорт

Матракът осигурява опора на различните части от тялото ти според техните нужди. Затова се грижат 5-те специални зони на комфорт – за главата, раменете, кръста и ханша, коленете, ходилата. Те помагат на гръбначния ти стълб да бъде в правилна позиция през цялата нощ. Централната част в зоната на ханша е подсилена за повече стабилност, тъй като обикновено това е най-тежката област от тялото. Зоните на раменете и коленете имат нужда от нежен комфорт за всяка малка извивчица. Затова в тези зони матракът е по-мек. Главата и ходилата са зони, в които тялото не упражнява голяма тежест, затова там матракът е с нормална твърдост.
Перфектният матрак за двойки

Матракът Еър+ Селект има ядро с две отделни половини (размери от 160х190 см нагоре). Това позволява на теб и партньора ти всеки индивидуално да избере дали да спи да по-меко или на по-твърдо. Имаш две отделни ядра в един общ калъф – не усещаш разстояние помежду ви, а в същото време всеки спи на матрак според предпочитанията си. Освен това двойното ядро напълно изключва пренос на движението – забравяш за събуждането нощем, ако другият става или ляга. Ти и партньорът ти спите приказно. Само с едно завъртане на матрака, избираш най-подходящото ниво на твърдост и комфорт за всеки от двамата.

ОБРАБОТКА Adaptive®

Калъфът на матрака е обработен с Adaptive® – технология, открита за първи път от института HeiQ в Швейцария. Тя представлява технология с революционно двойно действие. Охлаждането се активира от повишаването на температурата и се деактивира, когато тялото се охлади достатъчно.

Например: при ниски температури на тялото покритието задържа влагата в своята структура, като така пази тялото ти сухо и съответно по-топло. С повишаването на температурата на тялото ти покритието, обработено с Adaptive®, освобождава абсорбираната влага, охлажда тъканта и кожата ти. Затова вместо ти да се приспособяваш към текущата температура, Adaptive® динамично адаптира температурата към тялото ти.

Уникален модерен дизайн

Еър+ Селект е с нов уникален дизайн. Долната страна на калъфа е с модерен тъмно син цвят, а горната част е снежно бяла с красиви кръгове. Този невероятен дизайн е разработен специално за серията Dormeo® Еър+ и не би могъл да го откриеш никъде другаде по света. В покритието на матрак Еър+ Селект има TencelTM Modal нишки – изключително меки и нежни. Изследванията показват, че са два пъти по-меки от памука. TencelTM Modal са изработени от букова дървесина, добита от устойчиво използвани гори в Австрия и съседни страни. В сравнение с памука, TencelTM Modal абсорбират влагата по-ефективно, като по този начин осигуряват по-добра хигиена за сън.

Лесен за поддръжка

Калъфът е изключително лесен за поддръжка. Имаш удобен свалящ се калъф с цип, който можеш да переш на 40°C. За първи път имаш възможност да сваляш само горната част на калъфа, което ти спестява време и усилия.
100 нощи тест период

Покупката ти е защитена, защото твоят добър сън е наш приоритет. Предоставяме ти 100 нощи тест период, за да имаш достатъчно време да тестваш новия си матрак. Понякога на тялото му е необходимо известно време, за да свикне с промяната на матрака. Ако по някаква причина матракът не отговори на очакванията ти, имаш възможност да ни го върнеш, а ние ще ти възстановим сумата. Разчитаме, че ще се грижиш за матрака и ще ни го върнеш без петна или увреждания.

Матрак Еър+ Селект е без съмнение правилният избор за теб!

Еър+ Селект е за теб, ако:

・ търсиш висококачествен луксозен матрак, който е по-висок матрак
・ искаш тялото ти да получава нужната опора във всяка поза на сън, за да спиш удобно;
・ искаш матракът да се приспособи към твоите нужди, а не обратно;
・ искаш перфектната температура по време на сън без значение дали е топло или студено;
・ искаш матракът ти да бъде защитен от бактерии и неприятни миризми;
・ искаш матракът ти да бъде с дълъг живот и да запази формата си през годините

и ако просто искаш да се наспиш качествено.

Лесно и бързо разопаковане

Новият ти матрак пристига вакуумно навит на руло в два слоя полиетилен и в транспортна опаковка. Нашият метод на доставка е с грижа към природата и защитава матрака по време на транспорт.

 © 2024 Център за Матраци
Матраци Класик ЕООД
Варна, ул. Цани Гинчев 4
Димитър Георгиев
BG148117530
Социални мрежи
София, бул. Братя Бъкстон 85
0892764364, 0896448227
София, бул. Симеоновско шосе 104
0898 552 533, 0896 448 227
София, бул. Черни връх 69А
0895 814 393, 0896 448 227
София, бул. България 53
0894 370 691, 0896 448 227
гр. Варна, ул. Васил Друмев 42
052 612 405, 0888 204 961
гр. Варна, ул. Отец Паисий 37
052 612 405, 0888 204 961
гр. Варна, ул. Прилеп 76
052 612 405, 0888 204 961
гр. Велико Търново, бул. България 29
0895 814 393, 0888 204 961