Поръчай: 0888204961, 0895475341

Двулицев матрак Smart матраци Ergonomico

вулицев матрак Smart матраци Ergonomico
Изграден от материала Multiflex с висока плътност, той носи основните предимства на висококачествен матрак за здравословен сън.

Предимства:

Multiflex – високоеластичен материал, който благодарение на високата си плътност, създава стабилна ортопедична основа и анатомичен комфорт.
Страничен борд от 3D материя за активно аериране. Плат с хипоалергенни фибри
8 години гаранция
Двулицевият матрак Smart предлага оптимално съчетание на последните производствени технологии с висококачествени материали на отлична цена. Сърцевината на модела е изработена от Multiflex пяна , характеризираща се с изключителна устойчивост, плътност и експлоатационни качества. Материалът е гаранция за еднакъв комфорт и независимост на опорните точки, което спомага за оптимален баланс при двама спящи с различно тегло. Отворената клетъчна структура осигурява свежа и чиста среда за сън, като същевременно защитава матрака от бактерии, акари и мухъл. Добрият вентилационен ефект към вътрешността на матрака е гарантиран и от страничния борд от 3D дишаща материя . Постоянната циркулация на въздуха предотвратява изпотяването, влажността и излишната топлина през различните сезони. Продуктът е идеален за хора, страдащи от алергии и астма. Изброените характеристики превръщат матрака в изделие за здравословен сън, релаксация и истински пълноценна почивка.

Матрак Smart се предлага вакуумиран под формата на руло, което запазва качествата му до момента на самата употреба. Той възстановява оригиналната си форма до 24 часа след разопаковане. Препоръчва се употреба върху подходяща ламелна подматрачна рамка.