Поръчай: 0888204961, 0895475341

Топ матрак Дормео Ролъп Сюприйм

5 см висококачествен топ матрак, осигуряващ отличен комфорт. Антибактериален, лесен за почистване и с покритие, отблъскващо водата, така че може спокойно да се използва и на открито. Сгъваем и лесен за пренасяне. Не заема място, навит на руло в специална торба, а разгънат се превръща в първокласно легло. Ползвай го навсякъде – в палатка, лятна вила или за гост.
Дормео Ролъп Сюприйм топер
Ролъп Сюприйм е сгъваем топ матрак, който незабавно коригира повърхността, върху която спиш – колкото и твърда и неудобна да е тя. Ролъп Сюприйм топерът е идеален за разтегателни дивани, които се превръщат в комфортно легло за гостите ти. Независимо дали си на вилата, на село или на почивка, далеч от удобното ти легло в някоя каравана, палатка или лодка – забрави за безсънните нощи, усети ползата от добрия сън с Дормео Ролъп Сюприйм топер.

Осигурява отличен комфорт при сън благодарение на висококачественото ново поколение Ecocell® пяна
Благодарение на Ecocell® пяната топерът ще запази формата си с течение на времето, за да ти осигури опората, от която се нуждаеш по време на сън
Едната страна на топ матрака е водоустойчива, така че е много подходяща за сън под звездите, на палатка или каравана
Лесен за пренасяне и съхранение: опакован в специална чанта за лесно пренасяне и навиване
Велкро ленти за лесно сгъване и съхранение – 2 ленти за удобно събиране на руло – удобство при съхранение и носене
Използвай го навсякъде: (у дома, на дивана, върху старо и неудобно легло или матрак, на земята …), на вилата, по време на къмпинг, в студентското общежитие или за гости.
В 5 размера
Ролъп Сюприйм топерът е идеалното решение за неочаквани нощувки сред природата. Той е лек и тънък, така че е лесно се навива и пренася навсякъде. Благодарение на своята триизмерна клетъчна структура топерът дава нежно усещане за масаж по време на сън, подобрявайки циркулацията на въздуха в горната част, като по този начин намалява топлината и влажността.

Ролъп Сюприйм топер е особено подходящ за всички, страдащи от алергии или астма благодарение на защитата CleanEffect против акари.
Превърни дивана си в най-комфортното легло
Трябва ли да спиш на неудобен диван всяка вечер? Канапетата не са най-добрият вариант за спокоен сън, дори най-скъпите дивани се деформират след известно време. Топ матракът Ролъп Сюприйм ще превърне обикновения диван или дори твърдия под в невероятно комфортна за сън повърхност. Също така топерът е идеалното легло за гости и ще накара гостите ти да се чувстват като у дома си.

Този удобен, висококачествен топ матрак е готов да ти полсужи по всяко време – използвай го:

За по-комфортен и здравословен сън
Като допълнително легло – погрижи се добре за гостите си
За буйните детски игри на пода
За отдих на открито
За пътешествия
За спорт – например йога или пилатес

Лесен транспорт и съхранение
Ролъп Сюприйм топер идва при теб в специална синя чанта, с която лесно можеш да го пренасяш.

Специалните 2 велкро ленти, дълги 40 см, ти позволяват да събираш на руло топера лесно, бързо и безпроблемно. Така можеш да го съхраняваш, без да заема място и да го пренасяш с теб навсякъде.