Поръчай: 0888204961, 0895475341

ЕКСКЛУЗИВНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ОТ TEMPUR®

TEMPUR МАТРАЦИ

Сънят е изключително важен за здравето и благосъстоянието ни. Благодарение на уникалните свойства на материала TEMPUR, който се оформя според извивките на вашето тяло, осигурявайки ви перфектен баланс на абсолютен комфорт и опора, ние ви каним да откриете идеалното решение…
Материалът TEMPUR® първоначално е бил разработен от НАСА за облекчаване на
напрежението на астронавтите по време на полет. Това са тези освобождаващи напрежението качества, носещи основните ползи от TEMPUR Original – забележителен комфорт и опора, с по-твърдо усещане.
Матракът TEMPUR® Cloud предлага иновативен баланс на мекота и опора. Съчетава уникалния TEMPUR материал с новоразработен по-мек слой, който създава усещането за незабавен релакс.
Матракът TEMPUR® Sensation осигурява познатото усещане на традиционния пру- жинен матрак, съчетано с невероятен комфорт и опора от TEMPUR. Всички матраци в тази колекция имат специално профилирана устойчива основа за по-традиционно усещане.
TEMPUR ЛЕГЛА

Идеалният сън е комбинация от форма и функционалност. С гамата атрактивни подматрачни основи, TEMPUR ви осигурява не само най-добрия сън, но също така и перфектното естетическо решение за вашата спалня.
TEMPUR ВЪЗГЛАВНИЦИ

Изборът на подходяща възглавница може да подобри положението на тялото ви през нощта, както и качеството на съня. За възглавниците TEMPUR се използва чувстви- телен към температурата материал, който реагира на телесната топлина, следва естествената извивка на главата и врата и предлага оптимален комфорт и опора. Така може да се отпуснете и насладите на по-спокоен и пълноценен сън.