Поръчай: 0888204961, 0895475341

ИЗБЕРЕТЕ САМИ НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯ МАТРАК ЗА ВАШИЯ ХОТЕЛ – Хотелските матраци Magnifex

ИЗБЕРЕТЕ САМИ НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯ МАТРАК ЗА ВАШИЯ ХОТЕЛ

Хотелските матраци Magnifex са възможност и предимство за бизнеса ви. Вашите изисквания за стил, качество и атмосфера на хотела ви, трябва да определят и вида матрак, на който ще почиват вашите гости. Помислете и подберете степента на анатомичност и ортопедичност, вида текстил и височината на матрака. С хотелската линия на матраци Magniflex имате избор и гарантирано качество.
1СТЕПЕН НА ТВЪРДОСТ МЕК
Анатомичност Ортопедичност СРЕДЕН
АнатомичностОртопедичност ТВЪРД
АнатомичностОртопедичност
2ИЗБОР НА ТЕКСТИЛ COTTON

Cotton:
100% памучно покритие. Не съдържа полиестери, както е при жакардовите дамаски. Естествен материал, който не запарва тялото по време на сън и е безопасен за хора с алергии. Ако хотелът ви държи на еко материали, това покритие е най-добро за вас.

TEFLON®

Dupont:
Текстил, разработен от Dupont. Памучни влакна, обвити в тефлон. Технологията не променя качествата на памука. Тефлоновата защита удължава живота на тъканта, предпазва от течности и е бариера срещу акари. Практичен и здравословен матрак за вашия хотел.

IGNIFUGO®

Ignofugo:
Противовъзпалим текстил, който се грижи за безопасността на гостите в хотела ви. Материята не позволява разпалване при допир с пламък. Ако противопожарната защита е сред приоритетите ви, този материал е най-подходящ за матраците в хотела ви.