Поръчай: 0888204961, 0895475341

Италиански матраци, възглавници , аксесоари и подматрачни рамки Magniflex

КОЛЕКЦИЯ CLASSICO
Италианските матраци Magniflex ви предлагат съвременно качество, висок стандарт и здравословен начин на живот. Матраците са изградени от високоеластична дишаща пяна: Елиоформ, Елиософт, Елиоформ Софт, Мемори пяна. Калъфите на всеки модел матрак се отличават по своя състав и характеристики: памук, бамбук, дървесни влакна, сребърни нишки, обработка с Алое Вера, Medicare и Coolmax текстил. Стилният дизайн се съчетава с удобна и практична поддръжка. Подарете си спокоен сън и релаксираща почивка!
Матраците от колекция Basics by Magniflex са оптимално съчетание от производствени технологии и качествени материали на достъпна цена. В допълнение – всички матраци от колекцията са без пружини, ортопедични, проветриви, оказват правилна опора на тялото и са с 16 години гаранция. Подарете си пълноценен сън с матраци от колекция basics by Magniflex: • Ортопедични • Иновативен дизайн • Правилна опора на гръбначния стълб • Индивидуален комфорт и релакс • Дишаща структура и хигиенична среда • Усещане за релакс •
ДИЗАЙНЕРСКА КОЛЕКЦИЯ AIKO
NOTRE DAME by Pierre Cardin
NOTRE DAME BY PIERRE CARDIN
Средно мек матрак с двупластово ядро от 15 см високоеластична пяна Eliosoft и 5 см Мемори пяна
степен на твърдост: умерено мек
гаранция: безсрочна
Пълно описание модела >>

SILVERSTONE by Tonino Lamborghini
SILVERSTONE BY TONINO LAMBORGHINI
Материал: 19 см Eliosoft пяна и 2 см Мемори пяна
Дебелина: 25 см
Гаранция: безсрочна
Степен на твърдост: средно твърд матрак
КОЛЕКЦИЯ PREMIO
Magniflex Premio е колекция матраци, посветена на новаторите. Ако искате да бъдете в крак с последните тенденции, Premio е правилния избор за вас. Матраците са направени от висококачествени материали и са снабдени с лесни за сваляне и почистване калъфи. Всеки модел от колекцията се отличава по състава и характеристиките си – с бамбукови нишки, дървесни влакна, памук, сребърни нишки, третиране с алое вера, Medicare и Coolmax текстил.
БЕБЕШКИ И ДЕТСКИ МАТРАЦИ
Бебешките и детски матраци Magniflex са създадени с грижа за вашите деца. Моделите съчетават Елиоформ пяна, памук и бамбук, за да осигурят свежест, мекота и анти-бактериална среда. Естествените материали са гаранция за висока хигиена и постоянна циркулация на въздуха в целия обем на матрака. Изберете бебешките и детски продукти от серията Magniflex Bambino.
ВЪЗГЛАВНИЦИ И АКСЕСОАРИ ЗА СЪН
Нито едно легло не е завършено без подходящата възглавница. Добрата възглавница следва и поддържа извивките на врата и главата, без да оказва допълнителен натиск. С качествените възглавници на Magniflex, вие ще почувствате промяната във вашия сън.