Поръчай: 0888204961, 0895475341

Легло VIENNA Mебели Creative

Леглото се изработва с извити челни ръбове, осигуряващи дизайна на комплекта, както и безопасността на потребителя. Гърба на леглото се произвежда от тапицирани детайли и декоративни ивици полиглос. Леглото се предлага с включена в цената метална подматрачна ламелна рамка с повдигащ механизъм. Леглото е предназначено за матрак с размери 160/200. Възможна е промяна на размера на леглото и гардероба след индивидуално запитване.
Комплект Viena се произвежда от висококачествено ПДЧ с дебелина 18мм. на фирмата EGGER.
Предоставяме Ви възможността да изберете цвят на ПДЧ от гамата на фирма EGGER. Полиглос детайлите (лилавите детайли от снимката) могат да бъдат в следните цветови разновидности: Бяло, Черно, Патладжан.
Двете нощни шкафчета се изработват с по едно чекмедже, чиито чела са също извити. Корпуса на нощните шкафчета се изработва от масивно ПДЧ с дебелина 36 мм. За по-голяма елегантност детайлите на корпуса на нощните шкафчета са сглобени под 45 градуса.
Скрина е в същия стил като нощните шкафчета, с разликата, че се състои от четири чекмеджета, като най-горното чело се произвежда от полиглос с гланцов ефект и има възможност за регулиране на височината.
Гардероба се изработва с две плъзгащи врати, средната ивица на които е от полиглос детайл с гланцов ефект. Леглото и гардероба се доставят разглобени, с приложена подробна монтажна схема. Подробна схема с размери можете да откриете в галерията от снимки.
Спален комплект Виена се предлага в 2 ценови комбинации:- Спален комплект ВИЕНА комбинация КЛАСИК – включва гардероб, легло с ламелна рамка и повдигащ механизъм и 2 бр. нощни шкафчета;- Спален комплект ВИЕНА комбинация МАКСИ – включва всички модули от снимката (комбинация КЛАСИК + скрин). ИЗБОР НА ЦВЯТ: