Безплатна доставка в Европа за покупки над 1000 лв.
+359 888 204 961
matraci_klasik@abv.bg
Матраци в промоция Матраци с доживотна гаранция Луксозни матраци Италиански матраци Magniflex isleep

Матраци София

„Център за матраци“ (София) – лесно решение за по-добър сън

Когато става дума за избор на матраци, София има какво да предложи. В града се намират няколко фирмени магазина на „Център за матраци“, което осигурява богат избор от модели за всеки. Затова, щом говорим за матраци, София е правилното място. Огромното разнообразие в магазините гарантира, че в тях има подходящия продукт за всеки човек.

Ортопедични матраци – София

Матраци София 1

Матраци София – научете повече

В сферата на производството на матраци, София е истинският лидер. В столицата са съсредоточени най-много магазини, има най-богато предлагане на модели и може да се разчита на професионално обслужване. Ако търсите ортопедични матраци, София е Вашето място. Пълноценната почивка трябва да бъде съобразена с потребностите на организма, затова и всички продукти в „Център за матраци“ (София, Варна, Велико Търново) отговарят на най-високите стандарти в производството. Мемори пяната в ядрото на различните модели реагира на натиска на тялото и се адаптира към неговите особености. По тази причина, ако търсите ортопедични матраци, София има какво да предложи. В града могат да се намерят модели на марките „Magniflex“, „isleep“, „Permaflex“, „Mollyflex“, „Нани“, „Хепи Дриймс“ и много други.

Луксозни матраци – София

За любителите на луксозните матраци, София предлага богат асортимент от модели. Висококачествен текстил в комбинация с иновативни системи в ядрото на матраците – София със сигурност няма да ви разочарова. В града можете да изпробвате лично някои от най-луксозните модели на пазара. При нас в „Център за матраци“ (София) всеки човек има опцията да се запознае с премиум продуктите на доказани във времето марки като „Магнифлекс“ и „Нани“, които разработват едни от най-качествените матраци. София е градът на неограничените възможности дори когато става дума за пълноценна почивка. Дизайнерският текстил на продуктите, които могат да се изпробват там, създава усещане за съвършенство при допир, а ергономичната структура на пластовете от високоеластична пяна осигурява истински релакс по време на сън. Затова, когато говорим за луксозни матраци, София е мястото, което може със сигурност да ги предложи.

Допълнително удобство с топ матраци – София

 

Матраци София 2

Матраци София – удобства

По отношение на топ матраците София също държи лидерските позиции. Продуктите там са произведени от разнообразни материали – мемори пяна, високоеластична пяна, гъши пух, камилска вълна и други. Топ матраците (София) са чудесно допълнение към всеки матрак, защото се пренасят лесно и могат да се комбинират с каквато и да е основа. Това ги прави чудесни за пътуване – те се навиват на руло и по този начин не заемат много място. Доста градове предлагат в магазините топ матраци – София обаче печели и в това отношение, защото много от моделите могат да се изпробват лично в магазините. Така всеки човек лесно ще се увери в тяхната практичност и комфорт. Топ матраците (София) се изработват по същите високи стандарти, по които се произвеждат и другите матраци. София е мястото, където със сигурност има най-голямо разнообразие от тях.

Практични матраци – София

Пълноценната почивка през нощта е важна за здравето на всеки човек, но независимо откъде се купуват матраците – София или друг град, те изискват поддръжка. В това отношение е наистина важно продуктите да бъдат практични и да не затрудняват домакинството. При практичните матраци София отново има какво да предложи, защото моделите, изложени в магазините, отговарят и на това изискване. Някои от тях имат двуядрена структура, което позволява завъртането на частите на ядрото за максимален комфорт. Други матраци (София) пък са двулицеви – имат две страни с различна твърдост, което също допринася за по-лесното им използване. Това е причината и когато става дума за практични матраци, София да е правилното място. В магазините на „Център за матраци“ (София) всеки може да се убеди колко лесни за поддръжка са продуктите, защото всички те имат поне по един калъф с цип, който може да се сваля. Почистването става лесно в домашни условия и това ги прави подходящи за дългогодишна употреба.

Двойнолицеви матраци – София

 

Матраци София 3

Матраци София – изберете сега!

Когато става дума за двойнолицеви матраци, София е мястото, където можете лесно да ги намерите. Двойнолицевият стандарт при производството се налага все повече на пазара през последните години, защото предлага повече възможности за потребителя. Независимо от модела обаче, важна част от покупката е да видите на живо различните видове матраци. София като столица концентрира в себе си много магазини, в които продуктите могат да се тестват на живо. Така предварителното проучване ще бъде подплатено от личен опит. Двете страни на матрака обикновено имат различни характеристики, които са надградени над едно и също ядро. Ако искате да се убедите в преимуществата на този тип матраци, София е подходящата дестинация за Вас. Липсата на вградена рамка при тези продукти ги прави лесни за пренасяне и внася разнообразие при употребата, удовлетворявайки повече от нуждите на всеки човек. В „Център за матраци“ (София) например имате опцията да се убедите във функционалността на двойнолицевия матрак на различни марки, за да откриете точния за Вас.

Домът на матраците: София

Покупката на правилен матрак е нещо, към което трябва да се подходи с необходимото внимание. Нужно е не само предварително проучване на пазара, но и лична среща с матраците. София предлага множество шоуруми, в които продуктите могат да бъдат тествани. Затова, когато става дума за матраци, София прилича на техния истински дом. Теорията за функциите на всяка система и всеки материал при тези продукти е важна, но не по-малко важна е физическата проба. Само така всеки човек правилно определя кое е най-подходящото за него. С огромното си разнообразие от модели матраци, София е дестинация, която прави процеса много по-лесен.

„Център за матраци“, София

 

Матраци София 4

Матраци София – свържете се с нас!

„Център за матраци“ (София) съществува отдавна, за да помогне на хората да изберат най-добрия матрак за тях. Нашето предлагане както във физическия, така и в онлайн магазина ни е способно да удовлетвори изискванията на всеки човек, защото ние сме помислили за всичко. При нас в „Център за матраци“ (София) можете да откриете мек, средномеки, средни, среднотвърди и твърди матраци с различни ядра – от пружини през високоеластична пяна до латекс и Dual Core технология. Богатият асортимент от производители и модели улеснява избора, а ако се нуждаете от помощ, консултантите от „Център за матраци“ (София) са на Ваше разположение. „Център за матраци“ (София) е мястото, където да се запознаете детайлно с всички характеристики на продуктите, а във физическия ни магазин можете да изпробвате лично всичките ни продукти. Перфектният матрак Ви очаква при нас.

 

Ортопедични матраци – София

Луксозни матраци – София

Допълнително удобство с топ матраци – София

Практични матраци – София

Двойнолицеви матраци – София

Домът на матраците: София

„Център за матраци“, София

 © 2024 Център за Матраци
Матраци Класик ЕООД
Варна, ул. Цани Гинчев 4
Димитър Георгиев
BG148117530
Социални мрежи
София, бул. Братя Бъкстон 85
0892764364, 0896448227
София, бул. Симеоновско шосе 104
0898 552 533, 0896 448 227
София, бул. Черни връх 69А
0895 814 393, 0896 448 227
София, бул. България 53
0894 370 691, 0896 448 227
гр. Варна, ул. Васил Друмев 42
052 612 405, 0888 204 961
гр. Варна, ул. Отец Паисий 37
052 612 405, 0888 204 961
гр. Варна, ул. Прилеп 76
052 612 405, 0888 204 961
гр. Велико Търново, бул. България 29
0895 814 393, 0888 204 961