Поръчай: 0888204961, 0895475341

МАТРАЦИ MAGNIFLEX ЗА ЗДРАВ И КАЧЕСТВЕН ЖИВОТ

МАТРАЦИ ЗА ЗДРАВ ЖИВОТ
Magniflex инвестира целия си опит в насърчаването на качеството на съня, като създава матраци, рамки за легла, възглавници и аксесоари, които предлагат най-голям комфорт и подобряват качеството на живот.

Сънят, околната среда и иновациите, в това вярваме. Релаксацията не се ограничава само до комфорт, но и подобрява качеството на живот. Нашите производствени процеси зачитат екологичното равновесие чрез изграждането на нашите матраци и възглавници, които комбинират устойчиви материали с текущи технологични и ергономични изследвания.

НАЙ-ЕФЕКТИВНАТА ФОРМА НА ИЗСЛЕДВАНИЯТА
Magniflex постигна значителни резултати и продължава да се стреми към съвършенство. Нашето постоянно изследване няма граници. Компанията се стреми да намери най-иновативните решения за подобряване на матраци, рамки за легла и възглавници, така че да може да отговори на точните нужди на всеки отделен човек.

ИЗКУСТВОТО НА СЛЪНЧЕВ ТОСКАНСКИ СТИЛ
Тоскана, земя на изкуството и гении. Красотата на ландшафта и богатството на природата са съществена част от фирмената култура на Magniflex. Всяка от нашите идеи е вдъхновена от тосканския подход към здравословния начин на живот и традицията на красотата. Защото дори релаксацията е форма на изкуство.