Безплатна доставка в Европа за покупки над 1000 лв.
+359 888 204 961
matraci_klasik@abv.bg
Матраци в промоция Матраци с доживотна гаранция Луксозни матраци Италиански матраци Magniflex isleep

Ергодизайн спални

Неподозиран комфорт у дома с „Ергодизайн“ спални

„Ергодизайн“ спалните представляват продукт на едноименния бранд, с който всеки човек може да преобрази дома си в уютно и функционално пространство. С огромно разнообразие от модели, цветови комбинации и стилове мебелите се превръщат в нещо повече от обзавеждане благодарение на „Ергодизайн“. Спалните в техните каталози дават добра идея какво може да се постигне в мебелния бранш, когато не се правят компромиси с качеството. „Ергодизайн“ спалните предоставят възможност на всеки човек да трансформира своя дом с красиви и практични мебели, подходящи за неговия вкус.

Виж повече

„Ергодизайн“ спални „Бианка“

Ергодизайн спални 2

Ергодизайн спални – удобство

„Ергодизайн“ спалните от модел „Бианка“ пасват идеално на всяко по-артистично и креативно домакинстно. Иновативният им дизайн определено прави впечатление – извити линии, заоблени ръбове, монохромни цветове. Всичко това отличава „Ергодизайн“ спалните от този модел от останалите мебели на пазара. С тях може напълно да се префасонира облика на което и да е помещение и да се създаде уникална и неповторима атмосфера. С „Ергодизайн“ спалните „Бианка“ домът се сдобива обаче не само с повече красота, но и с повече функционалност.

Този модел „Ергодизайн“ спални разполагат с организирано, разделено на кутии подматрачно пространство за съхранение на багаж. Налице е стабилна подматрачна рамка, която издържа на продължителна употреба, както и удобен повдигащ механизъм към нея. „Ергодизайн“ спалните „Бианка“ не затрудняват използването на цялото пространство, защото са с подходяща височина, която не затруднява преминаването около тях. По този начин те не само са артистично решение за всеки дом, но са и изключително практично такова.

„Ергодизайн“ спални „S01“

Друг удобен и функционален модел „Ергодизайн“ спални е „S01“. Стилните му цветови комбинации разчупват традиционните представи, без да нарушават естетиката и добрия вкус. „Ергодизайн“ спалните „S01“ се предлагат в няколко размера, подходящи за повечето пространства, и са произведени спрямо най-високите стандарти за качество. Те включват подматрачна рамка, направена от метал и ламели, която осигурява здравина и издръжливост при продължителна употреба. В допълнение към това „Ергодизайн“ спалните „S01“ притежават повдигащ механизъм, който отваря пространството под леглото, осигурявайки повече място за багаж. С тези свои характеристики моделите от тази серия се вписват чудесно в което и да е спално помещение, но това не са всичките им плюсове. Те нямаше да бъдат „Ергодизайн“ спални, ако не предлагаха допълнителна грижа за удобството на хората, които ги използват. Таблата на леглото при тези модели е ергономична – удобна е за облягане, не поддава на натиск и е така извита, че да осигурява изключителен комфорт. За още повече практичност моделът притежава и включена в комплекта ракла.

„Ергодизайн“ спални „Белла“

Ергодизайн спални 1

Ергодизайн спални – научете повече

„Ергодизайн“ спалните се предлагат в богато разнообразие от модели, но едни от тях, които няма как да не направят впечатление, са именно „Белла“. Както самото име подсказва, тези продукти носят красота и уют в дома. Изработени са от висококачествени материали, с което „Ергодизайн“ спалните са добре познати на българския пазар. Дизайнерските решения в модела им подчертават иновативността в интериора, превръщайки го в нещо повече от просто една стая. „Ергодизайн“ спалните „Белла“ включват меки тапицирани детайли, които да предотвратят неприятни сблъсъци с ръбовете, и ергономична табла за повече релакс при употреба. Моделите от тази серия по желание на клиента включват подвижни контейнери на колела за съхранение на багаж – още един детайл, който улеснява всекидневната им употреба. Най-впечатляващото при „Ергодизайн“ спалните от този тип обаче не са здравината и издръжливостта, които са запазена марка на този бранд, а практичността им. Леглата от тази серия са с крака, което прави лесно почистването и поддържането им. Удобството и високото качество намират своето място в „Ергодизайн“ спалните, за да покажат една нова гледна точка в интериорния дизайн.

„Ергодизайн“ спални „Толедо“

„Ергодизайн“ спалните, серия „Толедо“, са чудесно решение за всяко домакинство, защото са много функционални. Огромен плюс при тях представлява наличието на подматрачно пространство. Металната ламелна рамка при „Ергодизайн“ спалните от този модел не се огъва с времето и предоставя не само стабилност при сън, но е и подвижна, благодарение на повдигащия си механизъм. „Ергодизайн“ спалните винаги се грижат не само за комфорта, но и за практичността, затова е предвидено място за съхранение на багаж и тапицирани ръбове. В името на абсолютното удобство е и компактният дизайн на модела, който го вписва лесно във всякакви помещения. „Ергодизайн“ спалните се изработват само от висококачествени материали, които не поддават във времето, а конструкцията им е такава, че да предоставя сигурност при дългогодишна употреба.

„Ергодизайн“ спални „S02“

Ергодизайн спални 3

Ергодизайн спални – изберете сега!

„Ергодизайн“ спалните от модел „S02“ привличат окото със своите неповторими естетически и функционални характеристики. Това са напълно иновативни продукти, в които е помислено за всеки един детайл. Пример за това e включената в комплекта ракла. При „Ергодизайн“ спалните „S02“ не само може да се повдигне цялата подматрачна рамка, но и да се използва пространството отдолу – то даже е разделено на отделни кутии, за да бъде още по-лесно организирането на багажа в него. Тази функция при „Ергодизайн“ спалните „S02“ предоставя грижа за практичността не само по време на сън. Леглото е мебел, но има и декоративни, и функционални признаци, а „Ергодизайн“ спалните се грижат и за тях.

В допълнение към това „Ергодизайн“ спалните от този модел притежават табла с мек пълнеж – полиуретанова пяна, която не се деформира, не се износва и не е неудобна за използване. Моделите от този тип „Ергодизайн“ спални са така проектирани, че тапицираната табла е поставена под наклон, който е удобен за облягане. И тя, и раклата са издръжливи на продължителна употреба, защото „Ергодизайн“ спалните се изработват само с най-висококачествените материали. Тази характеристика е един от основните плюсове на „Ергодизайн“ спалните от модел „S02“ и ги прави подходящи за всеки дом.

Защо да изберем „Ергодизайн“ спални?

 

Ергодизайн спални 4

Ергодизайн спални – свържете се с нас!

„Ергодизайн“ спалните съществуват, за да удовлетворяват потребностите на хората от удобство и практичност у дома. При нас, в „Център за матраци“, всеки човек може да се убеди в естетическата издържаност на различните модели „Ергодизайн“ спални, а на място в магазините ни – и в техния комфорт. „Ергодизайн“ спалните винаги правят впечатление с уникалната си структура и цветовите си комбинации, но това, което ги прави наистина специални, се крие във високото им качество. Освен това, в изработката на „Ергодизайн“ спални се използват плоскости с 18мм дебелина, в сравнение със стандартната 16мм дебелина, употребявана от много други производители. Това прави мебелите много по-издръжливи и устойчиви във времето.  Десетилетия наред „Ергодизайн“ спалните доказват, че са подходящ избор в дългосрочен план, защото са стабилни, издръжливи и качествени. Ние от „Център за матраци“ познаваме отличните им характеристики и ги препоръчваме като подходящи за всеки дом.

„Ергодизайн“ спални „Бианка“

„Ергодизайн“ спални „S01“

„Ергодизайн“ спални „Белла“

„Ергодизайн“ спални „Толедо“

„Ергодизайн“ спални „S02“

Защо да изберем „Ергодизайн“ спални?

 © 2024 Център за Матраци
Матраци Класик ЕООД
Варна, ул. Цани Гинчев 4
Димитър Георгиев
BG148117530
Социални мрежи
София, бул. Братя Бъкстон 85
0892764364, 0896448227
София, бул. Симеоновско шосе 104
0898 552 533, 0896 448 227
София, бул. Черни връх 69А
0895 814 393, 0896 448 227
София, бул. България 53
0894 370 691, 0896 448 227
гр. Варна, ул. Васил Друмев 42
052 612 405, 0888 204 961
гр. Варна, ул. Отец Паисий 37
052 612 405, 0888 204 961
гр. Варна, ул. Прилеп 76
052 612 405, 0888 204 961
гр. Велико Търново, бул. България 29
0895 814 393, 0888 204 961