Безплатна доставка в Европа за покупки над 1000 лв.
+359 888 204 961
matraci_klasik@abv.bg
Матраци в промоция Матраци с доживотна гаранция Луксозни матраци Италиански матраци Magniflex isleep

Луксозни матраци

Комфортни луксозни матраци за всеки дом

Повечето хора смятат, че родината на луксозните матраци е Италия. Истината е, че първите такива се появяват в САЩ в средата на миналия век. Дотогава на мястото на луксозните матраци е заемано от легла на водна основа или други различни видове постелки, някои от тях с по-голяма дебелина. Италия обаче се превръща в страната-лидер в съвременното им производство заради своя напредък в текстилната промишленост. Италианските луксозни матраци превземат световните пазари, защото внасят комфорт и практичност във все повече и повече домакинства. Взимайки пример от Италия, в днешни дни съществуват голям брой производители навсякъде по света, които приемат лично каузата да осигурят здравословна и пълноценна почивка на всеки човек.

Виж Повече

Луксозни матраци „Magniflex“

 

Луксозни матраци 1

Луксозни матраци – научете повече

„Magniflex“ е един от разпознаваемите италиански производители на луксозни матраци. Брандът запазва традиционните си високи стандарти през годините и предлага премиум продукти, подходящи за всеки човек. Луксозните матраци на марката се отличават с изключителен комфорт и иновативен дизайн. В партньорство с известни дизайнери като Пиер Карден техните серии луксозни матраци са не само практични, но и естетически издържани. Висококачественият текстил, използван в тях, единствено печели от комбинацията си с иновативните им технологии на производство. „Magniflex“ работят с разнообразни материали в продуктите си – от камилска и мериносова вълна до конски косъм, с които превръщат съня в истинско удоволствие. Луксозните им матраци се предлагат с различни нива на твърдост, но с еднакво високо качество, а безкрайната им гаранция е само доказателство, че брандът заслужава доверието на всеки човек.

Луксозни матраци „isleep“

„Isleep“ също са италиански производители на луксозни матраци, които следват високи стандарти както в производството, така и в дистрибуцията на своите продукти. Брандът разполага с огромно разнообразие от луксозни матраци в богат асортимент от размери и заедно с това се грижи за опазването на околната среда. Те използват биоразградим текстил и рециклирани материали във всички свои луксозни матраци, стараейки се да бъдат полезни не само на хората, но и на природата. Естествените източници, с помощта на които брандът създава своите продукти, са пример за екосъобразно производство. И макар че технологията е екологична, качеството на техните луксозни матраци остава на много високо ниво. „Isleep“ предлагат луксозни матраци за всички възрасти – дори и за деца – и гарантират, че с техните продукти всеки човек може да се наслади на пълноценна почивка. Удобството и дълготрайността са запазена марка на техните луксозни матраци, което е и причината продуктите на „isleep“ да добиват все повече популярност както в Европа, така и в България.

Луксозни матраци „Permaflex“

 

Луксозни матраци 2

Луксозни матраци – видове

„Permaflex“ е производител на луксозни матраци, който влага във всички свои продукти максимата, че сънят може да бъде истинско изживяване. Доказателство за нея може да се намери във всеки един от луксозните матраци на марката, защото те се отличават с изключителен комфорт и наистина впечатляващ дизайн. Брандът използва най-актуалните технологии в производството, което му дава шанс да произвежда уникални луксозни матраци. Комбинацията от иновативни структури в луксозните матраци и висококачествен текстил прави продуктите напълно неповторими. Всеки детайл от тях е изпипан до съвършенство. „Permaflex“ се грижат за многото фактори, които правят почивката качествена – техните луксозни матраци имат дишаща структура, ортопедична основа и антиалергенна обработка на текстила. Могат да бъдат намерени в различни размери и с различни дебелини, които означава, че са в състояние да отговорят на изискванията и нуждите на всеки човек.

Луксозни матраци „Mollyflex“

„Mollyflex“ създават своите луксозни матраци в Италия, грижейки се винаги да са в крак с модата както при технологиите, така и при дизайна. Този бранд създава своите продукти с голямо внимание към детайла, за което свидетелстват и многобройните им модели. „Mollyflex“ са носители на множество сертификати в областта на луксозните матраци, защото непрекъснато усъвършенстват технологичния процес. Използвайки иновативни материали като мемори пяна с кристали и неща като четирислойна структура на леглото, брандът създава качествени и издръжливи луксозни матраци. Пълноценната почивка на тях се допълва от ортопедичните им характеристики, чрез които се освобождава напрежението в тялото, и от антистатичната обработка на текстила, която помага за намаляване на дискомфорта по време на сън. Луксозните матраци на „Mollyflex“ осигуряват здравословен и качествен сън през всички сезони.

Български луксозни матраци „Хепи Дриймс“

 

Луксозни матраци 3

Луксозни матраци – иаберете вашият

Високото качество на луксозните матраци може и да произлиза от Италия, но в днешно време може да се намери и на други места. Българските производители например не остават по-назад, когато става дума за здравословен сън. Луксозните матраци на „Хепи Дриймс“ показват, че иновативни технологии и красиви дизайни могат да се създават и в България. Брандът фокусира усилията си върху предоставянето на релаксиращо изживяване по време на сън. За него се грижат както терморегулиращите материали, използвани при техните луксозни матраци, така и ергономичните структури, вложени в тях. Всеки от продуктите на „Хепи Дриймс“ не само осигурява комфортна почивка, но и е лесен за поддръжка в домашни условия – един детайл, който има голямо значение при луксозните матраци. Приятен на допир текстил, анатомични модели, нестандартни размери – луксозните матраци на „Хепи Дриймс“ отговарят на най-високите стандарти в бранша.

Луксозни матраци „Нани“

 

Луксозни матраци 4

Луксозни матраци – свържете се с нас

Луксозните матраци на „Нани“ са добре познати на българския пазар, защото са едни от първите брандове, които предлагат голямо изобилие от модели. В техния асортимент наистина има по нещо за всекиго, защото те се стремят да отговорят на всички изисквания и нужди на потребителите. С основен фокус върху текстила и структурата на луксозните матраци, „Нани“ всъщност предлагат наистина качествени продукти. Иновативните технологии, вложени в производството, осигуряват пълноценна почивка с помощта на ортопедични модели и антиалергенни материали. В асортимента на луксозните матраци Нани могат да се намерят както продукти с кашмирено покритие, така и такива с памучна повърхност. „Pocket spring“ системата в ядрото осигурява равномерно разпределение на тежестта на тялото, което всъщност създава усещането за истински релакс по време на сън.

Независимо дали човек се доверява на италианските, или на българските производители на луксозни матраци, ние от „Център за матраци“ можем да гарантираме за качеството на нашите продукти. При нас можете да откриете всички известни марки луксозни матраци – „Magniflex“, „isleep“,“Mollyflex“, „Permaflex“, „Нани“, „Хепи Дриймс“ и много, много други. Ние вярваме, че богатият избор е един от ключовите фактори за взимане на правилното решение, когато става дума за луксозни матраци, затова се стремим да предлагаме такъв на всички наши клиенти.

Луксозни матраци „Magniflex“

Луксозни матраци „isleep“

Луксозни матраци „Permaflex“

Луксозни матраци „Mollyflex“

Български луксозни матраци „Хепи Дриймс“

Луксозни матраци „Нани“

 © 2024 Център за Матраци
Матраци Класик ЕООД
Варна, ул. Цани Гинчев 4
Димитър Георгиев
BG148117530
Социални мрежи
София, бул. Братя Бъкстон 85
0892764364, 0896448227
София, бул. Симеоновско шосе 104
0898 552 533, 0896 448 227
София, бул. Черни връх 69А
0895 814 393, 0896 448 227
София, бул. България 53
0894 370 691, 0896 448 227
гр. Варна, ул. Васил Друмев 42
052 612 405, 0888 204 961
гр. Варна, ул. Отец Паисий 37
052 612 405, 0888 204 961
гр. Варна, ул. Прилеп 76
052 612 405, 0888 204 961
гр. Велико Търново, бул. България 29
0895 814 393, 0888 204 961