Безплатна доставка в Европа за покупки над 1000 лв.
+359 888 204 961
matraci_klasik@abv.bg
Матраци в промоция Матраци с доживотна гаранция Луксозни матраци Италиански матраци Magniflex isleep

Матрак Pierre Cardin

Комфорт и красота с матрак Pierre Cardin

В интериорния дизайн на спалните най-важната част представлява леглото. Необходимостта от него и неговият размер го правят централен елемент от атмосферата на стаята и поради тази причина матракът Pierre Cardin е идеалното допълнение към него. Вече не е нужно да се правят компромиси с функционалността или със стила, когато става дума за обзавеждането. Матракът Pierre Cardin съчетава и двете. Той отговаря на най-високите стандарти в производството и предлага не само качествена почивка на тялото, но и удоволствие за естетическия вкус.

Виж повече

Какво представлява матракът Pierre Cardin?

 

Матрак Pierre Cardin 1

Матрак Pierre Cardin – научете повече

Италианската традиция в производството на матраци има дълбоки корени, някои от които са запазени и до днес. Стремежът към съвършенството тласка напред развитието на бранша и матракът Pierre Cardin не е изключение от него. Даже напротив – продукти като матрака Pierre Cardin са явно доказателство за революциите в производството. Фокусът в съвременността не е само върху здравето на хората и техния комфорт, а и върху красотата – нещо, с което матракът Pierre Cardin определено прави впечатление.

Матракът Pierre Cardin е произведен от високоеластична пяна с различни степени на твърдост. Той предлага ортопедична опора на тялото, разпределяйки равномерно тежестта му. В допълнение съдържа и Memory Foam HD®, която осигурява здравословна почивка за организма през нощта и се грижи за комфорта по време на сън. Освен високото си качество обаче, матракът Pierre Cardin разполага и с уникален дизайн на текстила, създаден по моделите на френския моделиер Пиер Карден.

За кого е създаден матракът Pierre Cardin?

Матракът Pierre Cardin се предлага в няколко разновидности – Riviera и Раradiso. Произведен е в Италия от известния и доказан във времето бранд „Магнифлекс“, което означава, че гаранцията му е безсрочна, а качеството – безспорно. Разновидностите на матрака Pierre Cardin съществуват, за да удовлетворят нуждите на всеки човек. Моделът Riviera например е подходящ за хора, които променят предпочитанията си за сън с времето. Този вид матрак има по-мека и по-твърда страна, а ядрото от високоеластична пяна гарантира опората на гръбначния стълб.

Всички модели на матрака Pierre Cardin удовлетворяват нуждите на хората, които държат на среднотвърдите матраци. Те са двулицеви, разполагат с пришит топ матрак и по тази причина матракът Pierre Cardin се справя чудесно с регулирането на температурата на тялото благодарение на висококачествената мемори пяна в ядрото. За любителите на твърдите повърхности пък е създаден моделът Paradiso. Матракът Pierre Cardin от тази серия съдържа вплетени антиалергични влакна от двете страни на ядрото – характеристика, която осигурява здравословна среда за сън на всекиго.

Подходящ ли е матракът Pierre Cardin за деца?

 

Матрак Pierre Cardin 2

Матрак Pierre Cardin – комфорт

Нуждите на възрастните хора по отношение на съня се различават от нуждите на децата. Именно затова е създаден матракът Pierre Cardin за деца – серията се казва „Baby“ и е специализирана в удовлетворяването на потребностите на подрастващите. Ядрото на този матрак Pierre Cardin подкрепя гръбначния стълб, осигурявайки правилното му израстване. Има лятна и зимна страна, а за да е още по-добър, този матрак Pierre Cardin е произведен от италиански памук с чудесни терморегулиращи свойства. Разполага и с антибактериално покритие за още по-голяма сигурност по време на сън. Тези характеристики превръщат модела на матрака Pierre Cardin в добро решение за всяко семейство.

Каква е разликата в текстила при матрак Pierre Cardin?

Текстилът при матрака Pierre Cardin определено е нещото, което прави най-силно впечатление на пръв поглед. През последните години в бранша все повече се налага употребата на естествените материали и матракът Pierre Cardin не е изключение. В зависимост от модела му в него са използвани ресурси като памук и вълна, но не това е причината матракът Pierre Cardin да е толкова впечатляващ. Произведен с грижа към всеки аспект на съня, той разполага с дизайнерски текстил на повърхността. Това артистично решение на бранда Магнифлекс всъщност осигурява мек и приятен допир до кожата на матрака Pierre Cardin – нещо, което производителите често пренебрегват. То обаче е важно за всеки човек. Релефният текстил не само радва окото, но и допринася за усещането на удобство и комфорт по време на сън. Дизайнерският почерк в производството на матрака Pierre Cardin превръща продуктите от тази серия в едни от най-добрите решения за всеки дом.

Какви са компонентите на един матрак Pierre Cardin?

Матрак Pierre Cardin 3

Матрак Pierre Cardin – детски

Макар че повечето части на един матрак Pierre Cardin остават скрити за окото, „съдържанието“ на продукта е главната причина за неговата функционалност. Не е без значение колко и какви пластове са скрити под видимия текстил – те определят всички характеристики на матрака Pierre Cardin. Най-важна със сигурност си остава основата. Ядрото е най-дебелата част и тя се произвежда от различни видове пяна или гел. При матрака Pierre Cardin всеки човек има избор от няколко основи – Elioform®, Gel Foam® или Eliosoft®. Всички те разпределят равномерно тежестта на тялото, но го правят с различно ниво на твърдост. Някои от тях, включени в матрака Pierre Cardin, са по-податливи на извивките на организма, други осигуряват по-стабилна опора на гръбначния стълб. Във всички случаи обаче предписанията на ортопедите са спазени – матракът Pierre Cardin отговаря на най-високите изисквания за здравословен сън.

След ядрото всеки матрак Pierre Cardin разполага с различни слоеве мемори пяна. В някои модели между тях може да има изолиращ слой или антиалергичен пласт. Тези компоненти го правят подходящ за различните потребности на хората. Над мемори пяната стои текстилът. При матрака Pierre Cardin той е дизайнерски, т.е. е деликатен към кожата и е мек на допир. Качеството на текстила трябва да бъде високо, защото тази най-горна част от матрака Pierre Cardin подлежи на най-много износване. Матракът Pierre Cardin обаче се предлага с безсрочна гаранция, което означава, че той не променя качествата си дори при дългогодишна употреба.

Къде може да се намери матрак Pierre Cardin?

 

Матрак Pierre Cardin 4

Матрак Pierre Cardin – свържете се с нас!

Ние от „Център за матраци“ предлагаме различни разновидности на матрака Pierre Cardin. Многото модели и разнообразието от размери гарантират, че при нас ще откриете точния матрак, който да отговаря на вашия вкус и потребности. Ние от „Център за матраци“ вярваме, че всеки детайл от продуктите има значение, затова не пренебрегваме нито един от тях. Матракът Pierre Cardin е сред най-предпочитаните продукти от нашите клиенти заради високото си качество и комфорта, който той предлага. Ако сте решили да се спрете на него, ние сме насреща, за да отговорим на всички въпроси и да ви помогнем да откриете точния матрак Pierre Cardin за вас.

Какво представлява матракът Pierre Cardin?

За кого е създаден матракът Pierre Cardin?

Подходящ ли е матракът Pierre Cardin за деца?

Каква е разликата в текстила при матрак Pierre Cardin?

Какви са компонентите на един матрак Pierre Cardin?

Къде може да се намери матрак Pierre Cardin?

 © 2024 Център за Матраци
Матраци Класик ЕООД
Варна, ул. Цани Гинчев 4
Димитър Георгиев
BG148117530
Социални мрежи
София, бул. Братя Бъкстон 85
0892764364, 0896448227
София, бул. Симеоновско шосе 104
0898 552 533, 0896 448 227
София, бул. Черни връх 69А
0895 814 393, 0896 448 227
София, бул. България 53
0894 370 691, 0896 448 227
гр. Варна, ул. Васил Друмев 42
052 612 405, 0888 204 961
гр. Варна, ул. Отец Паисий 37
052 612 405, 0888 204 961
гр. Варна, ул. Прилеп 76
052 612 405, 0888 204 961
гр. Велико Търново, бул. България 29
0895 814 393, 0888 204 961