Безплатна доставка в Европа за покупки над 1000 лв.
+359 888 204 961
matraci_klasik@abv.bg
Матраци в промоция Матраци с доживотна гаранция Луксозни матраци Италиански матраци Magniflex isleep

Матраци Нани

Нещо повече от почивка с матраци „Нани“

Матраците „Нани“ възникват на българския пазар през далечната 1998 година и оттогава досега не правят компромиси по отношение на грижата за пълноценния сън на всеки човек. Високите им стандарти засягат не само материалите, но и производствения процес и дистрибуцията, което е причината да бъдат предпочитания избор на много хора. С матраци „Нани“ качествената почивка стои на една ръка разстояние. Те удовлетворяват разнообразните нужди на всички потребители и предлагат огромен асортимент, подходящ за всеки вкус. Матраците „Нани“ всъщност са лесна стъпка към един по-здравословен сън.

Виж повече

Двулицеви матраци „Нани“

 

Матраци Нани 1

Матраци Нани – научете повече

Ползите от двулицевите матраци („Нани“ например) вероятно са причината тази технология да се налага все повече на пазара в днешно време. Тя прави продуктите много по-практични и по-издръжливи във времето. Матраците „Нани“ с двойнолицевата технология много лесно могат да се преместват, сгъват и навиват на руло, което ги прави доста по-удобни за поддръжка. В допълнение към това двете страни на матраци „Нани“ предлагат различни възможности за сън, а това логично удължава времето на тяхната експлоатация. При нужда тези продукти са и по-лесни за рециклиране. Наличието на калъф с цип при двулицевите матраци „Нани“ пък помага за тяхното почистване, т.е. те не затормозяват допълнително потребителя при поддръжката им.

Системата на съвременните двулицеви матраци „Нани“ включва кухи силиконизирани влакна, защото така се избягва стереотипното разделение на „зимна“ и „лятна“ страна на матрака. Влакната приемат температурата на тялото и я запазват, което означава, че матраците „Нани“ напълно се съобразяват с особеностите на всеки организъм. Това ги прави не само уникални, но и много практични за ежедневна употреба.

Матраци „Нани“ с Pocket Spring система

Pocket spring системата има приложение при производството на матраци („Нани“ включително) от десетилетия насам. Причината за нейното разпространение е широката ѝ функционалност. Pocket spring системата представлява метални спирали, навити в отделни текстилни джобове. Те допринасят за изключителното удобство на матраците „Нани“. Всеки джоб работи независимо от останалите, с други думи той реагира самостоятелно на положената върху него тежест. Това позволява матраците „Нани“ да приемат точната форма на тялото. Текстилните джобове се адаптират към особеностите на организма, разпределяйки равномерно тежестта му. Така с помощта на Pocket spring системата матраците „Нани“ от този тип предлагат индивидуален комфорт за всекиго.

При матраци „Нани“ може да се намери и актуализираната седемзонова Pocket Spring система, която е иновативна за българския пазар. Тя представлява напречно зонирани текстилни джобове, съобразени с по-твърдите и по-меките части на тялото. За максимално удобство по време на сън матраците „Нани“ се съобразяват с ортопедичните характеристики на организма и му предлагат пълноценна почивка.

LATEX LIKE пяната в матраци „Нани“

 

Матраци Нани 2

Матраци Нани – изберете вашият

Пенополиуретанът или най-употребяваният материал за производство на матраци „Нани“ е изключително хитроумна пяна. Тя се поддава на различни видове обработка, без да компрометира основните си качества – термоактивна е и има ергономични показатели. Затова тя се среща в разнообразни комбинации в повечето матраци „Нани“.

Една от тези комбинации се нарича LATEX LIKE пяна. Представлява разпенен на водна база пенополиуретан, обогатен с допълнителни съставки. Резултатът при матраци „Нани“ е плътна, но мека пяна, която е проветрива и издръжлива. Тя осигурява добър комфорт на организма по време на сън, защото регулира телесната температура и така предотвратява дискомфорт при смяна на сезоните. Освен че умее да разпределя тежестта на тялото, тази пяна в матраците „Нани“ не задържа влага, което означава и че в нея не се развиват нежелани микроорганизми. По този начин матраците „Нани“ се грижат за качествения и спокоен сън, предоставяйки максимално удобство и сигурност.

Здравословният текстил и матраците „Нани“

 

Матраци Нани 3

Матраци Нани – качество

За комфорта по време на почивка значение има не само ергономичността на матрака, но и неговият текстил. При матраци „Нани“ всеки материал се подбира с голямо внимание и текстилът не прави изключение. Ако основата на матрака отговаря за неговото качество, то текстилът отговаря за приятната почивка. Матраци „Нани“ се изработват само от проверени и безопасни материали, които отговарят на най-високите съвременни стандарти. Една от най-често използваните материи е жакардът. Устойчив на дългогодишна употреба, той създава и много приятно усещане при допир. В матраци „Нани“ жакардът е обогатен със сребърни йони и алое вера за максимално безопасна среда. Сребърните йони се освобождават постепенно и имат антибактериални свойства. Използвани в матраци „Нани“, те правят продуктите антиалергични и елиминират статичното електричество. Алое верата пък има успокояващо въздействие върху кожата, с което почивката през нощта става още по-приятна.

Луксозните материали в матраци „Нани“

Матраци „Нани“ от години се отличават на пазара със своите премиум модели. Те предлагат нещо повече от обикновен сън – с тях релаксът е истинско преживяване. Основната причина за това са използваните в матраци „Нани“ луксозни естествени материали. Един от тях е кашмирът. Този толкова прецизен и ценен текстил придава допълнителни качества на матраците „Нани“. Уникално мек на допир и много издръжлив във времето, кашмирът има заслужено висока репутация. В матраците „Нани“ той е комбиниран с вискозни нишки, с помощта на които регулира температурата на тялото независимо от сезона. Допълнителен плюс е и това, че кашмирът е естествен материал, т.е. остава неподатлив на влагата и не помага за развитието на вредни микроорганизми.

Усещане за нещо повече от обикновена почивка с матраци „Нани“ създава и памукът. Широко употребяван по целия свят, този материал се комбинира чудесно с полиестер и прави матраци „Нани“ подходящи за всекиго. Памукът играе ключова роля при абсорбиране на влагата – материалът е „дишащ“, което означава, че остава сух през цялото време. Той не създава проблеми дори на най-чувствителната кожа и се грижи матраците „Нани“ да бъдат не само комфортни, но и безопасни.

Дизайн и стил на матраци „Нани“

 

Матраци Нани 4

Матраци Нани – свържете се с нас

Матраците „Нани“ осигуряват качествена почивка за всеки организъм и наслада за всяко око. Благодарение на релефния текстил продуктите привличат вниманието и допълват чудесно интериора на която и да е стая. Усещането за комфорт и пълен релакс се получава вследствие на хармоничната комбинация от качествени материали и иновативен дизайн.

Матраци „Нани“ можете да откриете при нас, в „Център за матраци“. Ние подкрепяме българското производство и гарантираме, че продуктите ни могат да удовлетворят изискванията и нуждите на всеки човек. Пълноценната почивка през нощта вече не е привилегия, а потребност за по-добро качество на живот и ние от „Център за матраци“ можем да я предложим на всекиго с помощта на нашите многобройните модели матраци и аксесоари за сън.

Двулицеви матраци „Нани“

Матраци „Нани“ с Pocket Spring система

LATEX LIKE пяната в матраци „Нани“

Здравословният текстил и матраците „Нани“

Луксозните материали в матраци „Нани“

Дизайн и стил на матраци „Нани“

 © 2024 Център за Матраци
Матраци Класик ЕООД
Варна, ул. Цани Гинчев 4
Димитър Георгиев
BG148117530
Социални мрежи
София, бул. Братя Бъкстон 85
0892764364, 0896448227
София, бул. Симеоновско шосе 104
0898 552 533, 0896 448 227
София, бул. Черни връх 69А
0895 814 393, 0896 448 227
София, бул. България 53
0894 370 691, 0896 448 227
гр. Варна, ул. Васил Друмев 42
052 612 405, 0888 204 961
гр. Варна, ул. Отец Паисий 37
052 612 405, 0888 204 961
гр. Варна, ул. Прилеп 76
052 612 405, 0888 204 961
гр. Велико Търново, бул. България 29
0895 814 393, 0888 204 961