Безплатна доставка в Европа за покупки над 1000 лв.
+359 888 204 961
matraci_klasik@abv.bg
Матраци в промоция Матраци с доживотна гаранция Луксозни матраци Италиански матраци Magniflex isleep

Матраци Magniflex

Здравословен сън за всеки с матраци Magniflex

Времето за сън е любимата част от деня на много хора. Затова и грижата за него с помощта на матраци Magniflex е по-добра от всякога. За спокойна нощна почивка са необходими много неща, но матраците Magniflex се грижат за всяко едно от тях. Удобството и комфортът на марката са причината тя да е една от водещите на пазара през последните десетилетия.

Виж Повече

Историята на матраци Magniflex

 

Матраци Magniflex 1

Матраци Magniflex – научете повече

Производството на матраци Magniflex започва преди няколко десетилетия в Италия. Основателят на марката – Джулиано Магни – създава първите матраци Magniflex с изключителна прецизност и внимание към детайлите. Идеите му се оказват революционни в бранша и малката семейна фирма постепенно се разраства. Матраците Magniflex възникват в световната столица на текстила тогава, град Прато, и дават началото на по-качествен живот за много хора оттогава.

Успехът на матраци Magniflex

Голямата популярност на матраци Magniflex се дължи на тяхното непрекъснато усъвършенстване. Различните технологии на производство и високото качество на текстила превръщат матраци Magniflex в синоним на здравословен сън. Успехът си компанията набира постепенно, но сигурно. Добрите продукти и положителните отзиви на клиентите успяват да извоюват призовите места на матраци Magniflex в различни изследвания в бранша. Така първоначалната идея на Джулиано Магни да осигури качествен сън за всеки човек се превръща в действителност.

За нарастващата популярност на марката помага и това, че матраците Magniflex притежават световен патент за вакуумно пакетиране на продукта. Тази технология веднага се отразява на транспорта на материалите, прави ги по-практични и се грижи за околната среда. Иновациите са неизменна част от успеха на матраците Magniflex, защото усъвършенстват всеки аспект от производството и дистрибуцията им.

Технологиите в матраци Magniflex

 

Матраци Magniflex 2

Матраци Magniflex – технология

Изработката на матраците Magniflex е процес, при който всеки детайл има значение. Технологиите при производството подпомагат високото качество на продукта. Една от тях е Dual Core®. Тя е причината матраци Magniflex да са известни със своята мултифункционалност. Тази технология разделя ядрото на матраци Magniflex на две половини – една мека и една твърда. Те могат да се разместват, като така дават възможност за няколко комбинации. По този начин матраците Magniflex се превръщат в най-доброто решение за двойки, които имат различни изисквания към твърдостта на своя матрак.

Друго голямо предимство на матраци Magniflex е технологията, наречена Outlast®. Тя засяга температурата по време на сън. Всеки се е сблъсквал със студените зимни нощи или с прекалено горещите летни часове. Микробалончетата в структурата на матраци Magniflex се грижат температурата на тялото да е равномерна през цялото време. Те реагират на контакт с тялото и се адаптират – поемат топлината, когато е необходимо, и я отделят с равни темпове. С тази технология при матраци Magniflex комфортът на време на сън е гарантиран.

Удобството на матраци Magniflex

Много причини способстват за окачествяването на едно легло като удобно. Възглавницата, подматрачната рамка, самата конструкция на леглото – всичко това има значение, но най-важното за здравословен сън остават матраците. Magniflex се грижат всеки аспект от съня да е безпроблемен. Висококачествената мемори пяна, вложена както в ядрото, така и в текстила на матраци Magniflex осигурява релакс на цялото тяло. Този материал се адаптира към особеностите на организма и разпределя равномерно тежестта му, така че с матраци Magniflex човек се буди свеж и отпочинал.

Заради тази технология матраците Magniflex са подходящи за дългогодишна употреба. Те са устойчиви на продължително използване и високото им качество не намалява с времето. Точно по тази причина те имат и безкрайна гаранция. Така, закупувайки матраци Magniflex, човек си осигурява здравословен сън и занапред.

Екосъобразните матраци Magniflex

 

Матраци Magniflex 3

Матраци Magniflex 3 – разгледайте всички модели!

При употребата на който и да е продукт е важна и грижата за природата. Матраци Magniflex от създаването си до ден днешен се стремят да помагат, а не да вредят на околния свят. Първата стъпка към това е изборът на висококачествени естествени материали при производството на матраци Magniflex. Памукът, кашмирът и бамбукът са само част от естествените вещества, които се използват при създаването на матраци Magniflex. Друга стъпка към екосъобразно производство е самият технологичен процес. Фабриките, в които се правят матраци Magniflex, имат почти нулеви емисии на въглероден диоксид, защото използват силата на слънчевите панели. В допълнение към това матраци Magniflex са носител на сертификата OEKO-TEX®, който гарантира, че всеки елемент от крайния продукт е напълно безопасен както за хората, така и за околната среда.

Предимствата на матраци Magniflex

Матраците Magniflex са чудесно решение за всяко домакинство. Грижата, вложена в производството на матраци Magniflex, осигурява дълготрайни ползи за клиентите. Матраците Magniflex предоставят комфорт на всеки организъм с адаптиращия се към неговите особености текстил. Предимствата са видими още в самото начало. Мигновеният релакс улеснява заспиването и гарантира дълъг, здравословен сън.

Матраците Magniflex се грижат за качествената почивка и тяхната издръжливост е доказана във времето. Именно затова матраци Magniflex се предлагат с безкрайна гаранция. Те са устойчиви на дългогодишна употреба и запазват високото си качество във времето, което ги прави едни от най-добрите на пазара.

Матраци Magniflex 4

Матраци Magniflex – свържете се с нас!

Независимо от сезона, матраците Magniflex поддържат постоянната температура на тялото и осигуряват сигурен комфорт. Иновативните идеи при производството им помагат за контрол на градусите през цялата нощ, а висококачествените материали заслужават пълно доверие. С матраци Magniflex така желаната почивка през нощта е наистина пълноценна и приятна. Матраците Magniflex се грижат за позицията на тялото, предотвратявайки всяко възможно неудобство. Те поддържат гръбнака в правилната поза, без да предизвикват дискомфорт и без да пречат на дълбокия сън.

В допълнение към това матраци Magniflex са подходящи и за подрастващи, и за деца – специално създадените за тези възрасти модели са съобразени с особеностите на детските и юношеските организми и подпомагат правилното им израстване. Производството на матраци Magniflex гарантира пълната им безопасност, а нововъведенията в анти-бактериалните покрития обезпечават здравословната почивка за всеки човек.

Матраци Magniflex – правилният избор за всеки човек

Матраците Magniflex са създадени, за да помогнат всеки да се чувства добре. Те не задържат влага, имат терморегулиращи свойства и осигуряват добра опора на тялото, без значение от позата. Подходящи са за всички възрасти и са продукт, на който всеки може да се довери. Безкрайната им гаранция и екосъобразното им производство са още някои от причините, поради които матраците Magniflex представляват удачно решение за всяко домакинство. Специалистите твърдят, че здравословният сън стои в основата на качествения живот, затова и изборът на матрак е от толкова голямо значение.

Историята на матраци Magniflex

Успехът на матраци Magniflex

Технологиите в матраци Magniflex

Удобството на матраци Magniflex

Екосъобразните матраци Magniflex

Предимствата на матраци Magniflex

Матраци Magniflex – правилният избор за всеки човек

 © 2024 Център за Матраци
Матраци Класик ЕООД
Варна, ул. Цани Гинчев 4
Димитър Георгиев
BG148117530
Социални мрежи
София, бул. Братя Бъкстон 85
0892764364, 0896448227
София, бул. Симеоновско шосе 104
0898 552 533, 0896 448 227
София, бул. Черни връх 69А
0895 814 393, 0896 448 227
София, бул. България 53
0894 370 691, 0896 448 227
гр. Варна, ул. Васил Друмев 42
052 612 405, 0888 204 961
гр. Варна, ул. Отец Паисий 37
052 612 405, 0888 204 961
гр. Варна, ул. Прилеп 76
052 612 405, 0888 204 961
гр. Велико Търново, бул. България 29
0895 814 393, 0888 204 961