Безплатна доставка в Европа за покупки над 1000 лв.
+359 888 204 961
matraci_klasik@abv.bg
Матраци в промоция Матраци с доживотна гаранция Луксозни матраци Италиански матраци Magniflex isleep

Спални

Спалните и домашният уют

Спалните помещения отразяват най-добре атмосферата на цялото жилище, защото те често са огледало за индивидуалността на всеки човек. Именно затова обзавеждането им представлява такова предизвикателство. В морето от дизайни, цветове и стилове възможностите за спалните наистина са неограничени, което едновременно помага в избора и го затруднява. Много фактори оказват влияние върху крайния външен вид на спалните, но истински трудното в интериора им сякаш е откриването на най-подходящите мебели, тези, които могат да превърнат естетическите предпочитания в действителност. С богатия асортимент на „Център за матраци“ обаче дори тази задача вече е значително по-лесна.

Виж повече

Легла за спални

 

Спални 1

Спални – научете повече

Първата стъпка при обзавеждането на спалните е съобразяването с техния размер. Големината на помещението не определя възможностите за неговото оборудване, но насочва търсенето му в по-конкретна посока. Широките спални позволяват повече на брой мебели, а оттам и съчетаването на повече на брой стилове. По-тесните стаи изискват обзавеждането да бъде мултифункционално, за да бъде помещението използваемо, но и удобно.

Големината на спалните изисква да се вземе предвид размера на най-големите мебели – леглото и гардероба. С първото повечето хора не са склонни да правят компромиси, защото това е мебел за ежедневна употреба и съответно трябва да отговаря на най-високите изисквания. Леглата заемат по-голямата част от спалните помещения, но това не е проблем, когато човек има достатъчно голям избор. В асортимента на „Център за матраци“ може да се открият легла за различни по стил и размер спални помещения. Разнообразието от модели и марки улеснява избора и гарантира, че няма да се налага да се правят компромиси нито с качеството, нито с комфорта на мебелите в спалните.

Модели легла за спални

Различните производители на легла за спални дават приоритет на различни техни характеристики. Най-голямата разлика между отделните модели обаче се крие в техния стил. Светът на интериорния дизайн в днешно време е необозрим, така че в него има за всекиго по нещо.

Леглата за спални на „Ергодизайн“ например предлагат красотата да не е на цената на удобството. Техните продукти за спални са изработени от висококачествени материали и са издръжливи на продължителна употреба. Отличителна черта на бранда е стиловото разнообразие – разполагат както с легла с по-голяма височина, така и с т.нар. „боксспринг“ легла, дизайнерски спални, луксозни и класически модели. Част от тях са изцяло тапицирани като „Акцент“, „Атлас“, „Соната“, други пък подхождат на по-скандинавския стил в спалните помещения – „Бианка“, „Нордик“, „Сенс“. Сред моделите за спални на този бранд могат да се открият и по-нестандартни дизайни като леглата „Торо“ и „Феромона“.

Продуктите за спални на българската марка „Нани“ пък са ориентирани към предоставянето на комфорт и стабилност за всеки дом. Универсалните им модели печелят популярност със своята практичност и голяма цветова гама, а по-необичайните им предложения за спални като модела „Бавария“ от естествена кожа могат да задоволят нуждите и предпочитанията дори на най-екстравагантните вкусове.

Спалните и гардеробите

 

Спални 2

Спални – изберете сега

Друг обемен елемент от обзавеждането на спалните помещения без съмнение е гардеробът. Той хем се забелязва, хем се използва често, хем заема много място. Заради повечето изисквания изборът на гардероби за спалните понякога изобщо не е лесен. Има няколко начина обаче, по които всеки човек може да си помогне в търсенето.

Единият вариант, който много хора предпочитат, е да обзаведат спалните си помещения с готови комплекти от легло и гардероб. Понякога към тази комбинация се добавят и други мебели – скринове, шкафове, матраци, табуретки, нощни шкафчета … опциите са много, защото това е един от най-лесните начини човек да си осигури всичко, което му трябва. Спалните комплекти спестяват време и средства и гарантират, че всички мебели в стаята ще бъдат в един и същи стил.

Друг вариант са индивидуалните комбинации за спалните. При търсенето на гардероби за по-малки стаи значение има не само техният размер, но и посоката, в която се отварят вратите, наличието на допълнителни шкафове, вградените огледала и много други подобни подробности. В асортимента на „Център за матраци“ присъстват гардероби, които биха били подходящи за повечето спални помещения, защото са функционални, качествени и модерни.

Спални комплекти

 

Спални 3

Спални – качество

Под името спални комплекти в света на интериорния дизайн най-често стоят комбинации от няколко мебели, предназначени за една и съща стая. Отделните части на обзавеждането при тях са изработени от еднакви материали и са издържани в един стил, което ги прави по-лесни за употреба. С избора на спални комплекти всъщност се спестява търсенето на цветове и дизайни, които могат да се координират, и по-лесно се постига желаната атмосфера в помещението. При много от производителите отделните елементи на спалните комплекти могат да се модифицират спрямо вкуса и изискванията на хората, което ги прави още по-подходящо решение за спалните помещения на всяко домакинство. И макар че това са готови комбинации, те не си приличат една с друга. Броят и видът на мебелите във всяка от тях е различен, а това оставя вратичка за проява на артистичност от страна на хората, които ще ги използват. С други думи, спалните комплекти дават пълна свобода на всеки човек да обзаведе спалните си по свой вкус с малко усилия.

Уют в спалните помещения

 

Спални 4

Спални – свържете се с нас!

Спалните помещения заради предназначението си често не са едни от най-декорираните стаи в дома. При тях практичността и удобството надделяват, което е разбираемо, но не бива да бъде за сметка на уюта. Мястото за почивка заслужава също толкова грижа и внимание, колкото и по-посещаваните от външни лица помещения. Затова при избора на обзавеждане за спални трябва да се има предвид не само качеството на продуктите, но и общата визия, която те ще създадат. Добра идея за трансформация на всяка стая, включително и на спалните, се крие в неща като килимите, лампите и огледалата – те са хем задължителни за помещението, хем могат да произведат различен ефект. Координирането на спалните комплекти с декорациите и останалите продукти за дома вероятно е ключът към постигането на уютна и комфортна среда за сън.

Ние от „Център за матраци“ сме специалисти в областта на мебелите и обзавеждането на дома, затова и предлагаме такова разнообразие от спални комплекти, легла, гардероби и матраци, че всеки човек да може да открие себе си в нашите продукти. Ние знаем, че мястото за почивка е важно и по тази причина се стремим да предлагаме само най-висококачествените и най-красивите продукти на нашите клиенти.

Легла за спални

Модели легла за спални

Спалните и гардеробите

Спални комплекти

Уют в спалните

 © 2024 Център за Матраци
Матраци Класик ЕООД
Варна, ул. Цани Гинчев 4
Димитър Георгиев
BG148117530
Социални мрежи
София, бул. Братя Бъкстон 85
0892764364, 0896448227
София, бул. Симеоновско шосе 104
0898 552 533, 0896 448 227
София, бул. Черни връх 69А
0895 814 393, 0896 448 227
София, бул. България 53
0894 370 691, 0896 448 227
гр. Варна, ул. Васил Друмев 42
052 612 405, 0888 204 961
гр. Варна, ул. Отец Паисий 37
052 612 405, 0888 204 961
гр. Варна, ул. Прилеп 76
052 612 405, 0888 204 961
гр. Велико Търново, бул. България 29
0895 814 393, 0888 204 961