Безплатна доставка в Европа за покупки над 1000 лв.
+359 888 204 961
matraci_klasik@abv.bg
Матраци в промоция Матраци с доживотна гаранция Луксозни матраци Италиански матраци Magniflex isleep

Спални комплекти

Защо спалните комплекти са толкова добра идея?

Огромното разнообразие от мебели в интериорния дизайн дава неограничена свобода всеки човек да обзаведе дома си спрямо собствените си предпочитания. Въпреки многото опции обаче, спалните комплекти са най-предпочитаните продукти на пазара през последните години. Тази тенденция не означава, че има нещо лошо в богатото предлагане в този бранш, но показва, че не всеки човек разполага с времето да сглобява сам своите спални комплекти. Процесът по обзавеждането на дома е толкова трудоемък, че всяка помощ в него е добре дошла. Спалните комплекти осигуряват именно това – едно улеснение, с което създаването на собствен дом става малко по-ненатоварваща задача.

Виж повече

Базови характеристики на спалните комплекти

 

Спални комплекти 1

Спални комплекти – научете повече

Хората, които за първи път се сблъскват с обзавеждането на стаите, често не могат да се ориентират в морето от понятия и термини, с които работи този бранш. Под името „спални комплекти“ например стоят различни неща в отделните магазини и отнема време, докато човек си изясни какво точно включват тези думи. Спалните комплекти, когато става въпрос за обзавеждане, обикновено се състоят от няколко мебели в един и същи стил. Основно това са леглото и гардеробът. По отношение на матраците спалните комплекти варират – повечето от тях се предлагат и със, и без матрак, което се отразява и на тяхната цена. Понякога в спалните комплекти могат да присъстват и други елементи – нощни шкафчета, скринове, табуретки, огледала и т.н., но базовите модели започват от двете най-големи и най-важни неща в една спалня – легло и гардероб.

Качествени спални комплекти

При избора на който и да е елемент от обзавеждането качествената изработка има значение. Интериорният дизайн представлява сериозна инвестиция, към която трябва да се подхожда с нужното внимание и безкомпромисност. Спалните комплекти имат много предимства, едно от тях се крие именно в тяхното качество. При доказани във времето производители на мебели издръжливостта на продължителна употреба не стои под въпрос, затова и с избора на спални комплекти отпада това основно притеснение. Използването на висококачествени материали за изработка и включването на технологичния напредък при създаването на продукти за дома неминуемо повишава доверието, което модерните спални комплекти заслужават. С дългогодишната употреба преди беше разбираемо, че основните характеристики на спалните комплекти ще се променят, но в днешно време това вече не е така. Сега всеки човек може да бъде сигурен, че каквито и спални комплекти да хареса, те ще оправдаят дори най-високите му очаквания.

Класически спални комплекти

 

Спални комплекти 2

Спални комплекти – изберете вашите

Стиловете при спалните комплекти отличават продуктите едни от други и служат, за да удовлетворят изискванията на всеки човек. На пазара могат да се срещнат много класически спални комплекти – без екстравагантни цветове и с изчистени, семпли дизайни. Тези мебели лесно се комбинират едни с други и подлежат на допълнителна трансформация с помощта на аксесоари в стаята. Това прави класическите спални комплекти удобни за почти всеки интериор.

В магазините на „Център за матраци“ са на разположение спалните комплекти на бранда „Ергодизайн“, с които може да се обзаведе всяка стая. „Толедо“, „Памплона“, „Стокхолм“, „Елеа“, „Rocker“ – това са само част от продуктите, които залагат на традиционните форми и предлагат стабилност и комфорт на всеки, който ги използва. Ненатрапчивите им дизайни се вписват лесно в интериора на стаите, а високото им качество дава спокойствие на всеки клиент, избрал да се довери на тези спални комплекти.

Спални комплекти с акценти

Интериорният дизайн понякога обича да предизвиква възприятията на хората и да разчупва установените стандарти. Професионалистите в сферата се стремят да удовлетворят дори най-смелите подходи към обзавеждането, затова и съществуват толкова цветни и интересни спални комплекти. Чрез игра с нюансите на палитрата може много да се промени атмосферата на една стая и част от спалните комплекти на „Ергодизайн“ правят точно това. Модели като „Хелена“, „Акцент“, „Виола“ или „Соната“ определено предлагат нещо по-различно и нестандартно в обзавеждането. Класически структури и силуети, умело съчетани в необичайни цветови комбинации – това са идеалните спални комплекти за хора, които търсят да постигнат голям ефект с малко мебели. С такива спални комплекти всяка помещение получава не само практичност, но и нещо повече – творчески почерк. Именно този артистичен подход към интериорния дизайн отличава едни производители от други, давайки им свободата да експериментират с детайлите.

Модерни спални комплекти

 

Спални комплекти 3

Спални комплекти – качество

В днешно време вече не е необходимо мебелите да изглеждат по стандартния начин, за да заслужават доверието на хората. Съвременните технологии раждат все по-необичайни спални комплекти, при които качеството и издръжливостта не стоят под въпрос. В името на естетиката не е пожертвана и функционалността, което може да се докаже със спалните комплекти от типа на „Феромона“, „Уейв“ и „Аура“. Тези модели определено привличат вниманието върху себе си, защото изглеждат различно. Както гардеробите, така и леглата при такива разчупени спални комплекти изпълняват повече от една функция – удобни са за употреба, но са и красива основа на интериора. Те са достатъчно вълнуващи сами по себе си и не се нуждаят от много допълнителни украшения, което спестява и време, и средства. Модерните спални комплекти разполагат със същите заслужаващи доверие основни характеристики, но необичайните им форми и линии ги отличават сред всички останали продукти.

Практични спални комплекти

 

Спални комплекти 4

Спални комплекти – свържете се с нас!

Независимо за какъв вид спални комплекти става дума, функционалността е тяхна задължителна характеристика. Мебелите не само красят дома, но правят и живеенето в него удобно и комфортно. Спалните комплекти постигат този ефект, като притежават повече от основните си функции. Това ще рече, че леглото не е просто легло – наличието на подматрачна рамка при него позволява превръщането му и в място за съхранение на багаж. Гардеробът в тези спални комплекти също събира много вещи, но към него може да е сложено и огледало. Освен това изобщо не е необходимо спалните комплекти да пречат на ежедневните ангажименти – могат да не заемат място, ако вратите на гардероба например са със съответния механизъм, могат и да са тапицирани, за да се преминава лесно покрай тях. Практичността на спалните комплекти се крие и в елиминирането на необходимостта човек сам да координира цветовете и стиловете в своята спалня. Готовите спални комплекти ще го направят сами.

За да се насладите на разнообразието от практични, красиви и качествени спални комплекти, можете да посетите магазините на „Център за матраци“. При нас ще откриете, че намирането на точните спални комплекти всъщност не е труден процес, когато човек има достатъчно информация по въпроса и богат избор.

Базови характеристики на спалните комплекти

Качествени спални комплекти

Класически спални комплекти

Спални комплекти с акценти

Модерни спални комплекти

Практични спални комплекти

 © 2024 Център за Матраци
Матраци Класик ЕООД
Варна, ул. Цани Гинчев 4
Димитър Георгиев
BG148117530
Социални мрежи
София, бул. Братя Бъкстон 85
0892764364, 0896448227
София, бул. Симеоновско шосе 104
0898 552 533, 0896 448 227
София, бул. Черни връх 69А
0895 814 393, 0896 448 227
София, бул. България 53
0894 370 691, 0896 448 227
гр. Варна, ул. Васил Друмев 42
052 612 405, 0888 204 961
гр. Варна, ул. Отец Паисий 37
052 612 405, 0888 204 961
гр. Варна, ул. Прилеп 76
052 612 405, 0888 204 961
гр. Велико Търново, бул. България 29
0895 814 393, 0888 204 961