Безплатна доставка в Европа за покупки над 1000 лв.
+359 888 204 961
matraci_klasik@abv.bg
Матраци в промоция Матраци с доживотна гаранция Луксозни матраци Италиански матраци Magniflex isleep

Спални комплекти с матрак

Универсални спални комплекти с матрак

Спалните комплекти с матрак са най-предпочитаният избор сред хората и то не без основателна причина. На всеки му се е случвало да се сблъсква с огромното разнообразие на спални комплекти. С матрака и неговия избор обаче нещата могат да се усложнят. Координацията на размери, стилове, текстури и функции е в състояние да превърне обзавеждането на дома в не толкова приятен процес. Затова спалните комплекти с матрак са такова добро решение – всичко, за което трябва да се помисли, вече е направено и за всеки човек остава само удоволствието от създаването на собствен дом.

Виж повече

Защо да изберем спални комплекти с матрак?

 

Спални комплекти с матрак 1

Спални комплекти с матрак – научете повече

Спалните комплекти с матрак са чудесно улеснение при обзавеждането. Те са качествени и практични – не е необходимо човек сам да „сглобява“ отделните елементи на интериора. Това намалява възможността от допускане на грешки при размерите и гарантира, че всички части на мебелировката могат да се комбинират едни с други. Със спалните комплекти с матрак предварителното проучване и търсене се намалява, защото се предлагат в готови серии. Така по-бързо всеки човек може да направи правилния избор. Спалните комплекти с матрак са комбинирани от специалисти в бранша, на които може да се има доверие, което означава, че при тях няма компромис нито с качеството, нито с издръжливостта. Ние от „Център за матраци“ работим само с професионалисти, които се отнасят отговорно към задачата да предложат най-добрите спални комплекти с матрак на пазара.

Спални комплекти с матрак „Магнифлекс“

Често срещана марка при спалните комплекти с матрак е брандът „Магнифлекс“. Навлизането му на българския пазар преди време показа на всички, че италианското качество може да бъде достъпно за всеки човек. Спалните комплекти с матрак „Магнифлекс“ притежават всичко, от което една спалня може да се нуждае. Изисканият дизайн и съчетанието от традиция и иновации прави наистина уникални спални комплекти. С матрака на „Магнифлекс“ пък се осигурява комфорт и пълноценна почивка по време на сън. Брандът предлага огромно разнообразие от продукти, свързани със съня, и се отнася с висок професионализъм към тяхната изработка. Затова и няма място за съмнение, че спалните комплекти с матрак „Магнифлекс“ ще служат вярно на всяко домакинство, което е решило да им се довери. Иновативните технологии засягат както конструкцията на леглото, така и тази на гардероба, а при спалните комплекти с матрак „Магнифлекс“ и мястото за почивка е гарантирано удобно и сигурно.

Спални комплекти с матрак „Нани“

 

Спални комплекти с матрак 2

Спални комплекти с матрак – качество

Българският почерк в производството може лесно да се забележи в спалните комплекти с матрак „Нани“. Тяхната издръжливост на продължителна употреба вероятно е най-ключовата им характеристика и на нея те дължат и огромната си популярност. Спалните комплекти с матрак „Нани“ обаче не са просто стабилни и сигурни, а радват и сетивата. Компонентите като леглото и гардеробът могат да бъдат както по-класически, така и по-екстравагантни при тези спални комплекти. С матрака на бранда „Нани“ визията се завършва идеално, тъй като продуктите на тази марка имат интересни дизайни и разнообразие от текстури. При всички положения спалните комплекти с матрак „Нани“ могат да отговорят на вкуса на всеки човек, защото са произведени с грижа за красотата и комфорта у дома.

Спални комплекти с матрак „Paradise“

Както и самото име подсказва, спалните комплекти с матрак „Paradise“ предлагат нещо повече от обикновена почивка в спалнята. Добавянето на продукти на тази марка обогатява с много допълнителни характеристики всички спални комплекти. С матрака „Paradise“ домът може да се сдобие не само с удобно място за сън, но и с луксозна и качествена грижа за тялото. С използването на модерните технологии в производството вече е възможно човек да се сдобие с различни по стил спални комплекти. С матрак „Paradise“ към тях обаче, те наистина се превръщат в произведение на изкуството. Богата палитра от цветове и текстил дава нов живот на всички спални комплекти с матрак „Paradise“ – легла със заоблени ръбове, иновативни функции на гардероба и многослойни пластове в матраците – всичко това само подсказва, че спалните комплекти с матрак „Paradise“ са добро решение за всеки дом.

Спални комплекти с матрак „Класик“

 

Спални комплекти с матрак 3

Спални комплекти с матрак – изберете сега!

Чудесна комбинация между висок стандарт и модерни технологии са спалните комплекти с матрак „Класик“. Те предлагат стилни интериорни решения, на които всеки човек може да се довери. Със спалните комплекти с матрак „Класик“ домът се снабдява с качествено обзавеждане, което ще му служи вярно в продължение на много време. В богатия асортимент на бранда са налични и всякакви аксесоари за сън като завивки, възглавници и топ матраци, които могат напълно да преобразят спалните комплекти. С матрак „Класик“ пък се осигурява здравословна среда за почивка по всяко време на годината, защото продуктите на този производител отговарят на най-високите стандарти за качество в бранша. Избирайки спални комплекти с матрак „Класик“, домът печели не само удобно обзавеждане, но и мебели, които оправдават дори най-високите очаквания.

Спални комплекти с матрак „Don Almahadon“

Спалните комплекти с матрак „Don Almahadon“ предлагат нещо ново в сферата на интериорния дизайн. Много може да се постигне с избора на подходящи спални комплекти. С матрак „Don Almahadon“ обаче към това се добавя модерната изработка и впечатляващия дизайн на продуктите, които правят впечатление дори само на пръв поглед. След като човек се запознае с детайлите около тях, става ясно, че испанската традиция и качество имат идеален представител, с който може да спечелят всички спални комплекти. С матрак „Don Almahadon“ всяко легло може да стане любимото място в дома – толкова удобни и толкова релаксиращи са моделите на тази марка. Още по-хубавото е, че са съвместими с много от стандартните спални комплекти. С матрак „Don Almahadon“ и естетическите вкусове на хората, и техните изисквания за ергономични продукти за сън са удовлетворени.

Спални комплекти с матрак „Stepin2Nature“

Спални комплекти с матрак 4

Спални комплекти с матрак – свържете се с нас!

Макар че разнообразието е голямо, когато става дума за спални комплекти, с матрак „Stepin2Nature“ човек може да се погрижи не само за себе си, но и за природата. Иновативните допълнителни материали като минерали и кокосови вложки отличават този бранд от всички останали. При обзавеждането на дома всичко има значение – когато става дума за спални комплекти, с матрак „Stepin2Nature“ съвършенството вече е с една крачка по-близо.

При нас, в магазин „Център за матраци“, изобилието от спални комплекти с матрак е толкова голямо, че в него всеки човек може да намери по нещо за себе си.

Защо да изберем спални комплекти с матрак?

Спални комплекти с матрак „Магнифлекс“

Спални комплекти с матрак „Нани“

Спални комплекти с матрак „Paradise“

Спални комплекти с матрак „Класик“

Спални комплекти с матрак „Don Almahadon“

Спални комплекти с матрак „Stepin2Nature“

 © 2024 Център за Матраци
Матраци Класик ЕООД
Варна, ул. Цани Гинчев 4
Димитър Георгиев
BG148117530
Социални мрежи
София, бул. Братя Бъкстон 85
0892764364, 0896448227
София, бул. Симеоновско шосе 104
0898 552 533, 0896 448 227
София, бул. Черни връх 69А
0895 814 393, 0896 448 227
София, бул. България 53
0894 370 691, 0896 448 227
гр. Варна, ул. Васил Друмев 42
052 612 405, 0888 204 961
гр. Варна, ул. Отец Паисий 37
052 612 405, 0888 204 961
гр. Варна, ул. Прилеп 76
052 612 405, 0888 204 961
гр. Велико Търново, бул. България 29
0895 814 393, 0888 204 961