Безплатна доставка в Европа за покупки над 1000 лв.
+359 888 204 961
matraci_klasik@abv.bg
Матраци в промоция Матраци с доживотна гаранция Луксозни матраци Италиански матраци Magniflex isleep

Спалня Стокхолм

Добри идеи за дома: спалня „Стокхолм“

Обзавеждането на дома е продължителен и сложен процес с много стъпки и важен краен резултат. Един продукт, който може да улесни избора, е спалнята „Стокхолм“. Това легло съдържа всичко необходимо за комфорта и добрата атмосфера и е идеално допълнение към всеки дом. Със спалнята „Стокхолм“ човек може да удовлетвори всички свои изисквания както по отношение на функционалността, така и по отношение на естетиката в едно от най-важните помещения – спалнята. „Стокхолм“ ще допринесе не само за уюта ѝ, но ще се погрижи да предостави и възможно най-много удобства на всички, които я използват.

Виж повече

Конструкцията на спалня „Стокхолм“

 

Спалня стокхолм 1

Спалня стокхолм – научете повече

Спалня „Стокхолм“ радва окото, защото представлява едно чудесно допълнение в скандинавски стил към интериора в дома. Нейните най-големи предимства обаче се състоят в хитроумната ѝ конструкция. Спалнята „Стокхолм“ се състои от тапицирано легло, чиито заоблени ръбове въздействат не само естетически, но са и безопасни при преминаване около тях. Меката облицовка прави спалнята „Стокхолм“ подходяща дори за помещения, в които често пребивават деца – тя е приятна на допир и омекотява евентуалните удари в ъглите ѝ.

Металната подматрачна ламелна рамка пък предоставя повече практичност при употреба заради нейния повдигащ се механизъм. Стабилността на конструкцията и на този елемент от спалнята „Стокхолм“ дава спокойствието, че дори при продължителна експлоатация, добрите ѝ характеристики няма да се променят. Спалнята „Стокхолм“ разполага с голямо пространство за съхранение на багаж, с което се грижи за удобството на всички, които я използват. Функционалност и естетическа издържаност в едно – това е спалня „Стокхолм“.

Стилът на спалня „Стокхолм“

Скандинавският стил в обзавеждането представлява нашумяваща в съвременността тенденция в интериорния дизайн. Спалня „Стокхолм“ може да се превърне в един от елементите на този стил, защото е създадена по подобен начин. При скандинавския стил мебелите са по-малко, но са по-функционални. Цветовата гама, както и при спалнята „Стокхолм“, е почти неутрална, в базови цветове и с изчистени текстури. При спалнята „Стокхолм“ определено прави впечатление текстилът, който създава усещането за повече натуралност. Това е типична черта на скандинавските домове – те се състоят от отворени, светли помещения, в които има разнообразни комбинации на естествени и синтетични материали. В този стил, подобно на спалнята „Стокхолм“, често се срещат мебели с повече от едно предназначение. В случай на спалнята „Стокхолм“ тя може да служи едновременно за легло и за място за съхранение на багаж. С подобни решения домът лесно се превръща в едно стилно, но удобно за живеене място.

Допълнителните плюсове на спалня „Стокхолм“

 

Спалня стокхолм 2

Спалня стокхолм – качество

С помощта на спалня „Стокхолм“ стаята, предназначена за почивка и релакс, може да стане едно от любимите помещения в целия дом. И това се дължи не само на отличните ѝ базови характеристики, но и на малките детайли, които имат голям ефект в ежедневието. При спалнята „Стокхолм“ един от тях е нейната височина. Тази характеристика рядко бива приоритизирана при избора на легло, но всъщност прави впечатление при употребата. Традицията в българското обзавеждане винаги е клоняла към по-високите мебели и спалнята „Стокхолм“ не е изключение от нея. Повлияни от европейските тенденции, частите на обзавеждането напоследък са все по-ниски, защото са създадени за чуждестранните пазари. Със спалнята „Стокхолм“ обаче ставането и сядането от леглото са наистина удобни за всички хора, независимо от тяхната височина. Високата основа може допълнително да се увеличи с подходящ матрак и/или топ матрак, като по този начин се осигури комфорт за всички в дома.

Матраците за спалня „Стокхолм“

При нас, в „Център за матраци“ има голямо разнообразие от тапицирани и нетапицирани легла в разнообразни стилове и дизайни. Спалнята „Стокхолм“ представлява само един от многобройните ни качествени продукти. В нашите магазини тя се предлага като самостоятелно легло, към което всеки може да добави матрак по свое желание. Кои матраци обаче са подходящи за спалнята „Стокхолм“? Отговорът е лесен – удачен избор е всеки матрак, който отговаря на изискванията на хората, които ще го използват.

 

Спалня стокхолм 3

Спалня стокхолм – вземете сега

При избора на матрак за спалнята „Стокхолм“, както и за което и да е друго легло, единственото технологично съображение трябва да е размерът. При спалня „Стокхолм“ обаче и той не е проблем. Моделът се предлага в различни разновидности – от 144/190 до 200/200 см. С такова многообразие спалнята „Стокхолм“ лесно ще намери място във всяка стая, а изборът между матраците, които могат да се използват, наистина е огромен. Подходящо решение за спалнята „Стокхолм“ представляват както по-екологично създадените модели матраци на „Магнифлекс“, така и продуктите на матраци „Isleep“, на шведския бранд „Tempur“ или на някои от българските производители като „Хепи Дриймс“, „Парадайс“ и „Матраци Класик“. Спалнята „Стокхолм“ ще изглежда чудесно с който и да е от тези продукти, но предвид височината ѝ добро допълнение към нея би бил и топ матракът.

Какво печели човек със спалня „Стокхолм“?

Спалнята „Стокхолм“ може да реши много от главоболията в процеса на обзавеждане на дома или при нужда от подмяна на наличните мебели. Стилът ѝ например, макар и скандинавски, клони към универсалните, което означава, че лесно би се вписал в останалата част от интериора, както и да е организиран той. Ако основните изисквания за помещението са то да бъде по-просторно и функционално, спалнята „Стокхолм“ също може да помогне. Под матрака ѝ се събира много багаж, който иначе би пречил на комфортното пребиваване в помещението. Спалнята „Стокхолм“ позволява останалите мебели и декорации около нея да бъдат по-артистични, по-цветни и по-необичайни, защото тя самата създава подходящия фон за това. Иначе казано, със спалнята „Стокхолм“ всеки човек може да развихри въображението си при обзавеждането, без това да му коства удобството или практичността. Не на последно място спалнята „Стокхолм“ е изработена от такива висококачествени материали, че няма да предизвиква проблеми с издръжливостта и устойчивостта във времето. Казано по друг начин, каквито и да са изискванията Ви, спалнята „Стокхолм“ със сигурност може да ги удовлетвори.

Къде може да се намери спалнята „Стокхолм“?

 

Спалня стокхолм 4

Спалня стокхолм – свържете се с нас

Със спалня „Стокхолм“ можете да се запознаете в магазините на „Център за матраци“, разположени в няколко градове в България. Ние работим от достатъчно време с мебелите на „Ергодизайн“, за да вярваме във високото им качество и отличните им характеристики. В нашите магазини можете да получите цялата необходима информация както за спалнята „Стокхолм“, така и за останалите продукти на марката, и да се убедите лично, че те са чудесно решение за Вашия дом.

Конструкцията на спалня „Стокхолм“

Стилът на спалня „Стокхолм“

Допълнителните плюсове на спалня „Стокхолм“

Матраците за спалня „Стокхолм“

Какво печели човек със спалня „Стокхолм“?

Къде може да се намери спалнята „Стокхолм“?

 © 2024 Център за Матраци
Матраци Класик ЕООД
Варна, ул. Цани Гинчев 4
Димитър Георгиев
BG148117530
Социални мрежи
София, бул. Братя Бъкстон 85
0892764364, 0896448227
София, бул. Симеоновско шосе 104
0898 552 533, 0896 448 227
София, бул. Черни връх 69А
0895 814 393, 0896 448 227
София, бул. България 53
0894 370 691, 0896 448 227
гр. Варна, ул. Васил Друмев 42
052 612 405, 0888 204 961
гр. Варна, ул. Отец Паисий 37
052 612 405, 0888 204 961
гр. Варна, ул. Прилеп 76
052 612 405, 0888 204 961
гр. Велико Търново, бул. България 29
0895 814 393, 0888 204 961