Безплатна доставка в Европа за покупки над 1000 лв.
+359 888 204 961
matraci_klasik@abv.bg
Матраци в промоция Матраци с доживотна гаранция Луксозни матраци Италиански матраци Magniflex isleep

Топ матраци

Богатият свят на топ матраците

Пълноценната почивка през нощта подобрява всички важни функции на организма и помага за правилното му функциониране, което означава, че грижата за съня е всъщност грижа за здравето. Затова трябва да се обърне подобаващо внимание на многото аспекти, които правят един сън пълноценен. Възглавниците, матраците, топ матраците, завивките – всичко това се отразява върху качеството на почивката и може да ѝ повлияе. Един от лесните начини да бъде подобрена тя обаче е с помощта на топ матраците.

Виж повече

Истината за топ матраците

 

Топ матраци 1

Топ матраци – научете повече

Топ матраците са продукт, който заслужава повече внимание, отколкото получава, защото те са простичко решение на много свързани със съня проблеми. Изборът на матрак представлява процес, при който трябва да се вземат предвид доста характеристики наведнъж – при топ матраците ситуацията е идентична. Истината обаче е, че колкото и внимателно да се избира матракът, понякога нуждите на организма се променят с времето. Вероятността това да се случи се увеличава, ако матракът се използва от няколко човека едновременно. В такъв момент топ матраците са идеалното решение. Различните потребности на тялото и личните предпочитания не са константа – те се развиват и когато това се случи, е възможно матракът вече да не е достатъчен. Топ матраците обаче лесно могат да решат проблемите с дискомфорта и да помогнат почивката отново да стане приятно преживяване.

Как са направени топ матраците?

Матраците и топ матраците използват сходни производствени техники и идентични материали – това, което ги различава, най-често е съотношението на тези компоненти в състава на продукта. При матраците разнообразието е голямо, но не по-малко е то и при топ матраците. В зависимост от модела, топ матраците могат да бъдат направени от различни материали, които помагат за здравословната почивка на организма.

Моделът MagniProtect Topper на Magniflex например разчита на мемори пяната в ядрото – материал, който се адаптира към извивките на организма и освобождава натрупаното напрежение. Vitalcare Topper и Smart Topper Aloe на марката iSleep също са произведени с такава основа, както и моделите Memory Topper на Happy Dreams. Топ матраците от този тип гарантират комфорт и сигурност по време на сън.

Друг тип ядро при топ матраците е латексът. Продуктите с такава основа като Latex Topper на Happy Dreams и Екон Латекс Лукс на марката Екон Латекс дават допълнителна опора на тялото по време на сън и са мултифункционални. Освен че се грижат за по-пълноценна почивка, тези топ матраци лесно се сгъват и пренасят и се предлагат в огромен набор от размери, което ги прави подходящо допълнение към всяко легло.

Топ матраците и грижата за здравето

 

Топ матраци 2

Топ матраци – удобство

Топ матраците съществуват, за да подобрят качеството на съня и да помогнат на организма да се чувства добре. За целта при топ матраците важно е не само ядрото, но и използваните допълнителни материали в продуктите. Колкото по-естествени са те, толкова по-интензивна е грижата за тялото. Затова при някои от моделите топ матраци се използва гъши пух, камилска вълна, памук, кашмир, кокос и алое вера. Всички тези материали осигуряват проветривост на топ матраците, изключителен комфорт за организма и допълнителна защита срещу развитието на вредни микроорганизми. Естествените материали издържат на продължителна употреба и не предизвикват нежелани алергични реакции дори при най-чувствителната кожа. Това прави тези топ матраци удачно решение за всяка спалня – те не само ще помогнат за релакс на тялото, но и ще се погрижат за здравословна атмосфера по време на сън.

Топ матраци „Класик“

Топ матраците „Класик“ са изработени от високоеластична пяна, която благоприятства качествената почивка на тялото. Този материал се адаптира към особеностите на организма и следва неговите извивки, без да се деформира при продължителна употреба. Така с топ матраците „Класик“ се освобождава натрупаното напрежение в тялото и се осигурява опора на гръбначния стълб на местата, които най-често предизвикват проблеми. Предлагат се три модела топ матраци с различна твърдост – OrtoPedic Topper Кокос, Silverline Premium Topper и Memory foam Topper Класик. Всички те успяват равномерно да разпределят тежестта на тялото, осигурявайки релаксиращо преживяване по време на сън. За абсолютния комфорт на организма тези топ матраци предлагат мек и приятен допир до кожата, а за да бъдат още по-близо до съвършенството, те се сгъват и се пренасят лесно от едно място на друго. Лесни са за поддръжка и почистване в домашни условия и имат гарантирана издръжливост при продължителна употреба.

Нестандартни топ матраци

 

Топ матраци 3

Топ матраци – изберете вашият

Производителите в бранша са в непрекъснат процес на усъвършенстване на моделите топ матраци и се стремят да намират все по-иновативни материали и технологии. Благодарение на това съществуват топ матраци като Virtuoso topper на Magniflex – продукти с уникален състав и качества. Разполагат с две страни (лятна и зимна) и са произведени от изцяло естествени материали – памук, конски косъм, лен и коприна за горещите дни и кашмир, камилска вълна, мериносова вълна и конски косъм за студените зимни нощи. С такава комбинация от съставки топ матраците от този модел осигуряват качествен и здравословен сън.

На базата на естествените материали са създадени и моделите топ матраци Nordic Topper на производителя White Boutique. Комбинацията от гъши пух и пера в пълнежа им създава неподражаемо усещане по време на сън. Тези топ матраци разполагат и с ластици, които улесняват прикрепването им към друга основа, лесни са за транспортиране и за поддръжка.

Други интересни модели топ матраци са тези на бранда „Тед“ – Аdry Cool. Това са топ матраци, чиято основна грижа е регулирането на телесната температура – една от основните предпоставки за дълбок сън. Двупластовото ядро на топ матраците от тази марка бива допълнено от капсули охлаждащ гел, а анти-слип технологията ги прави практични и удобни за употреба. На същия принцип, но снабдени със специален терморегулиращ текстил, са моделите топ матраци Coolsense Memory Gel на матраци „Парадайс“. Освен лесни за пренасяне, те са и изключително издръжливи на продължителна употреба.

Най-добрите топ матраци

 

Топ матраци 4

Топ матраци – свържете се с нас!

Ние от „Център за матраци“ предлагаме най-добрите топ матраци на пазара. От години работим само с доказани във времето производители, чиито топ матраци отговарят на най-високите изисквания в бранша. Топ матраците в нашия асортимент ще се погрижат да елиминират всички възникнали проблеми по време на сън, защото са изработени от висококачествени материали. Ние от „Център за матраци“ познаваме в детайли всички аспекти на грижата за съня и вече няколко десетилетия ги осигуряваме на нашите клиенти.

Истината за топ матраците

Как са направени топ матраците?

Топ матраците и грижата за здравето

Топ матраци „Класик“

Нестандартни топ матраци

Най-добрите топ матраци

 © 2024 Център за Матраци
Матраци Класик ЕООД
Варна, ул. Цани Гинчев 4
Димитър Георгиев
BG148117530
Социални мрежи
София, бул. Братя Бъкстон 85
0892764364, 0896448227
София, бул. Симеоновско шосе 104
0898 552 533, 0896 448 227
София, бул. Черни връх 69А
0895 814 393, 0896 448 227
София, бул. България 53
0894 370 691, 0896 448 227
гр. Варна, ул. Васил Друмев 42
052 612 405, 0888 204 961
гр. Варна, ул. Отец Паисий 37
052 612 405, 0888 204 961
гр. Варна, ул. Прилеп 76
052 612 405, 0888 204 961
гр. Велико Търново, бул. България 29
0895 814 393, 0888 204 961