Поръчай: 0888204961, 0895475341

Артикулираща подматрачна рамка Лакон Латекс Модел 13

Артикулиращата подматрачната рамка Модел 13 е снабдена с испански двигател с дистанционно управление за лесно и удобно повдигане. Разполага с 22 ламела, които са разположени така, че осигуряват необходимата опора и правилна позиция на тялото по време на сън. В областта на торса рамката е подсилена с по-широки ламели. Металната конструкция придава здравина и гарантира по-дълъг живот.

Артикулиращата подматрачната рамка Модел 13 е съобразена изцяло с изискванията на матраците Latex и дава възможност на тяхната дишаща материя да прояви свойствата си в най-пълна степен. Подматрачната рамка оформя една отлична основа за матраците, за да могат техните опорни точки да поддържат тялото Ви в най-удобната позиция и да стимулират правилното кръвообръщение.

Освен за Вашето удобство, подматрачната рамка се грижи и за продължителния живот на избрания от Вас матрак, тъй като му осигурява равномерна опора и не му позволява да пропада и да се деформира. Тя е конструирана така, че да действа като ресор, който поема напрежението и придава допълнителен комфорт.

Испански двигател с дистанционно управление
Ламели

редове – 13
брой ламели – 18 x 38 мм + 4 x 100 мм
дебелина – 8 мм

многопластови букови

Конструкция – метална

Метални крака – 4 бр. за ширина до 90 см включително и 5 бр. над 90 см
Екстри

механизъм за повдигане
подготовка за повдигащ механизъм

дръжка за отваряне/затваряне

ограничител против разместване на матрака

Гаранция – 2 години