Поръчай: 0888204961, 0895475341

Артикулираща подматрачна рамка Екон Модел 14

Артикулиращата подматрачна рамка Модел 14 е снабдена с испански двигател с дистанционно управление за лесно и удобно повдигане. Разполага с 34 ламела, 16 от които, в областта на торса, са обединени по двойки с плъзгачи за регулиране на твърдостта. Специално конструираните ламелни обувки действат като ресори, които допълнително засилват усещането за комфорт. Металната конструкция на рамката придава здравина и гарантира по-дълъг живот.

Артикулиращата подматрачна рамка Модел 14 е съобразена изцяло с изискванията на матраците Latex и дава възможност на тяхната дишаща материя да прояви свойствата си в най-пълна степен. Подматрачната рамка оформя една отлична основа за матраците, за да могат техните опорни точки да поддържат тялото Ви в най-удобната позиция и да стимулират правилното кръвообръщение.

Освен за Вашето удобство, подматрачната рамка се грижи и за продължителния живот на избрания от Вас матрак, тъй като му осигурява равномерна опора и не му позволява да пропада и да се деформира. Тя е конструирана така, че да действа като ресор, който поема напрежението и придава допълнителен комфорт.

Испански двигател с дистанционно управление
Ламели

редове – 13

брой ламели – 18×38 мм единични + 16×38 мм сдвоени

дебелина – 8 мм

многопластови букови

ресорни ламелни обувки

Конструкция – метална

Метални крака – 4 бр. за ширина до 90 см включително и 5 бр. над 90 см
Екстри

регулиране на твърдостта

механизъм за повдигане

подготовка за повдигащ механизъм

дръжка за отваряне/затваряне

ограничител против разместване на матрака

Гаранция – 2 години