Поръчай: 0888204961, 0895475341

Подматрачна рамка Екон Модел 11

Подматрачната рамка Модел 11 Ви предлага качество на разумна цена. Със своите 17 ламела тя осигурява необходимата опора и правилна позиция на тялото по време на сън. За още по-голям комфорт ние Ви даваме възможност за допълнително регулиране на твърдостта на пет от ламелите, където това е най-необходимо – областта на торса. Металната конструкция на рамката придава здравина и гарантира по-дълъг живот.
Подматрачната рамка Модел 11 е съобразена изцяло с изискванията на матраците Latex и дава възможност на тяхната дишаща материя да прояви свойствата си в най-пълна степен. Подматрачната рамка оформя една отлична основа за матраците, за да могат техните опорни точки да поддържат тялото Ви в най-удобната позиция и да стимулират правилното кръвообръщение.
Освен за Вашето удобство, подматрачната рамка се грижи и за продължителния живот на избрания от Вас матрак, тъй като му осигурява равномерна опора и не му позволява да пропада и да се деформира. Тя е конструирана така, че да действа като ресор, който поема напрежението и придава допълнителен комфорт.
Ламели
редове – 17
брой ламели – 17×53 мм
дебелина – 8 мм
многопластови букови
Конструкция – метална
Екстри
метални крака
дървени крака
регулиране не твърдостта
механизъм за повдигане
подготовка за повдигащ механизъм
дръжка за отваряне/затваряне
ограничител против разместване на матрака
Гаранция – 2 години
Механизъм за повдигане (57 лв.)
Метални крака (23 лв.)
Дървени крака (37 лв.)
Дъга опора (7 лв.)
Дръжка отваряне/затваряне (5 лв.)
Подготовка за механизъм (17 лв.)
Регулиране на твърдостта (20.4 лв.)