Поръчай: 0888204961, 0895475341

Спален комплект Creative МОНАКО

Спалня Монако съчетава всички характеристики на лукса и стилната визия. Коженият гръб на леглото се грижи за максимално удобство, извитите елементи засилват усещането за хармония и превръщат спалнята в съвършеното място за почивка.

Комплект спалня МОНАКО включва следната номенклатура: легло с повдигащ механизъм и метална ламелна рамка без матрак, две нощни шкафчета, скрин с три чекмеджета и гардероб. Леглото се изработва с извити челни ръборе, осигуряващи дизайна на комплекта, както и безопасността на потребителя. На гърба на леглото са прикрепени тапицирани детайли от висококачествена изкуствена еко кожа. Леглото се предлага с метална подматрачна ламелна рамка с повдигащ механизъм. Леглото е предназначено за матрак с размери 160/200. Двете нощни шкафчета се изработват с повдигащ капак тип „ракла“. Гардероба се изработва с две плъзгащи врати, средната ивица на които е от МДФ детайл супергланц. Леглото и гардероба се доставят разглобени, с приложена подробна монтажна схема.

Спален комплект МОНАКО се предлага в 2 ценови комбинации:

– Спален комплект МОНАКО комбинация КЛАСИК – включва гардероб, легло с рамка с повдигащ механизъм и 2 бр. нощни шкафчета; 2099лв.

– Спален комплект МОНАКО комбинация МАКСИ – включва всички модули от снимката (комбинация КЛАСИК + скрин и огледало). 2399лв.

ИЗБОР НА ЦВЯТ: Предоставяме Ви възможността да изберете цвят на ПДЧ от гамата на фирма EGGER.

СРОК ЗА ПРОИЗВОДСТВО: Този артикул можем да произведем за Вас в рамките до (5) пет календарни седмици.